Modeskaparnas magiska juldukningar

Modeskaparnas magiska juldukningar

Royal Copenhagen har bjudit in några av dagens mest tongivande danska och internationella designers för att göra egna tolkningar av ett julbord. Här är det fantastiska resultatet!
16 november, 2016

Royal Copenhagen har i år bjudit in framgångsrika modedesigners för att ge sina tolkningar av ett julbord. Här är resultatet när Rikke Baumgarten och Helle Hestehave från Baum und Pferdgarten, Charlotte Eskildsen från Designers Remix, Ole Yde, Cecilie Bahnsen, Mark Tan och Leyla Piedayesh dukar upp för jul.

 

1. Ole Yde designar prêt-à-porter-kläder i lyxklass, och hans kreationer syns på de stora årliga modevisningarna i Paris. Här är hans juldukning i härlig Marie Antoinette-anda.

2. Juldukning signerad Rikke Baumgarten och Helle Hestehave som utgör den framgångsrika danska designduon Baum und Pferdgarten.

3. Mark Kenly Domino Tan grundade sitt företag i sitt eget namn 2012, men redan som barn började han teckna, sy och skapa kläder. Här är hans vackra juldukning i vita nyanser.

4. Leyla Piedayesh är grundare och kreativ direktör för lala Berlin. Hennes dukning är en överdådig fest med en scenografi som vittnar om hennes iranska rötter.

5. En modern, minimalistisk jul helt i rosa signerad Charlotte Eskildsen på Designers Remix.

6. Cecilie Bahnsen är ett av Danmarks nya stjärnskott på den danska och internationella modescenen. I hennes dukning smälts både arbetsglädje och privatliv samman.

Det är i år femtiotredje gången som Royal Copenhagen bjuder in kreativa människor för att duka ett bord och skapa en scenografi som speglar tiden. Årets julbord visas upp i butiken på Amagertorv mellan den 18 november och 31 december.