Modedesignern Stine Goya designar keramik – se bilderna på kollektionen!

Modedesignern Stine Goya designar keramik – se bilderna på kollektionen!

Inredningssäsongen har knappt börjat förrän den första stora snackisen kommit: samarbetet medllan Stine Goya och Kähler.
11 augusti, 2016

En modedesigner känd för uppseendeväckande mönster och ett keramikföretag känt för hantverksskicklighet och trendkänsla – se där, en perfekt matchning.

Den danska modedesignern Stine Goya är välkänd för sina   kraftfulla mönster och oväntade färgkombinationer. Nu tar hon steget från kläder och accessoarer till inredning med den nya kollektionen Fiora med vaser och krukor för Kähler. Hon har utmanat materialet med kraftiga mönster i relief och färgskalan är välbekant för alla som sett hennes senaste klädkollektioner.

– Jag har alltid haft en stor önskan att få göra keramik. Det finns något läckert med keramik som ju börjar med en våt massa, men som till slut blir till ett hårt, varaktigt och bestående material, säger Stine Goya.

Fiora består av tolv olika produkter, från en 20 cm hög vas till en pampig golvurna som är hela 50 cm. Priserna ligger på mellan 449 kr och 6 499 kr och produkterna kommer att finnas i butik i mitten av november.

Se delar av kollektionen i bildspelet nedan!