Mingel: ELLE Trendspaning i Göteborg!

17 mar, 2017 
AvSara Ångström Burling
På torsdagkvällen var det dags för ELLE Trendspaning i Göteborg! Det blev en superhärlig kväll – tack till alla som kom! Se alla mingelbilderna från kvällen här.
Annons

Över 450 personer kom till Kajskjul8 och lyssnade på ELLE Decorations chefredaktör Svante Öquist, ELLEs chefredaktör och modechef Cia Jansson och beautyduon Kakan Hermansson (beautybloggare) och Emma Unckel (beautyredaktör och bloggare) som trendspanade och inspirerade.

Se filmen från kvällen här:

Dessutom var alla våra sponsorer på plats med inspiration och erbjudanden. Paco Rabanne hade med sig nya dofter till försäljning, gästerna fick provdofta och handla till fin rabatt. Modebutiken Wakakuu hade byggt upp ett showroom och shop där de visade ett utplock av vårens trender och erbjöd 25% på köp. Alla som handlade på plats fick dessutom med sig ett fint doftljus hem. Edblad smycken sålde sin nya kollektion på plats och delade ut vouchers på 20% rabatt vid ett köp på sin hemsida. Och så hade ELLE Decoration och ELLE en egen liten shop där vi erbjöd prenumerationer och produkter till superpriser.

Annons

Alla gäster bjöds på dryck, vegansk och glutenfri oumph och fick en härlig goodiebag, värd 1 700 kr, med sig hem.

Tack till alla som kom – och tack till våra sponsorer! Se alla mingelbilder från kvällen här.

Foto Dino Soldin

 

ELLE Trendspaning presenteras i samarbete med

Logga med R

 

Print
paco-rabanne
Annons
Annons