Populärt: Hemma hosInredningsnyheterELLE Deco Design AwardsKöksinspiration

Här är de mest klickade bostäderna på Hemnet 2021 – hela listan

09 dec, 2021 
Här är listan över de mest klickade hemmen på Hemnet 2021
Dyrt, exklusivt och rymligt. Det är tre starka ledord när Hemnet presenterar sina sex mest klickade bostadsannonser 2021 – vilken är din favorit?
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
5 stylingtrender som spås bli stora 2022Brand logo
5 stylingtrender som spås bli stora 2022

Älskar du också att scrolla på Hemnet? Du är inte ensam. Bostadssajten är inte bara ett ypperligt verktyg för dig som letar bostad utan också en perfekt inspirationsplattform. Varje år presenterar Hemnet en spännande rapport över kommande tendenser tillsammans med bostadsannonserna som klickades allra mest det gångna året.

Här är de mest klickade bostäderna på Hemnet 2021:

En märkbar röd tråd för 2021 års topplista är den exklusiva känslan med fastigheter i en onekligen exklusiv prisklass. Topplistan, som består av sex stycken bostäder, domineras i huvudsak av villor, med undantag för ett fritidshus och en lyxig våning med panoramavy över Stockholm.

Annons

1. Sekelskiftesdröm i Saltsjöbaden

Hemnets mest klickade hem 2021, villa i Saltsjöbaden
Foto: Skeppsholmen Sotheby's International Realty Mäklare: Michael Preber och Joachim Söderberg.

Den ståtliga villan i Saltsjöbaden, perfekt belägen med både skärgården och Stockholm nära till hands, är den mest klickade bostadsannonsen på Hemnet 2021. Villan är 242 kvadratmeter stor med en biarea på 101 kvadratmeter och en minst sagt maffig, naturnära tomt som stoltserar på hela 6 668 kvadrat.

Antal klick: 221 460.

2. Arkitektritad villa i Bohuslän

Hemnets mest klickade hem 2021, Halsvik
Foto: Askengren Fastighetsmäklare Mäklare: Johan Siborne.

Hemnets andra mest klickade bostad 2021 går till Halsvik, en arkitektritad villa som ligger mellan Fjällbacka och Grebbestad. Här är naturen inom räckhåll med en storslagen panoramautsikt och ett magiskt ljusinsläpp utöver det vanliga. Villan är 240 kvadratmeter stor och rymmer tre stora sovrum, utsiktsrum, eldstad och bastu.

Annons

Antal klick: 219 258.

3. Tiorumsvilla på Djursholm

Hemnets mest klickade hem 2021, 10 rums villa Djursholm
Foto: Magnusson Mäkleri AB Mäklare: Mikael Magnusson.

Får det lov att vara en tiorummare på Djursholm? Ett hem som tveklöst drog till sig mycket uppmärksamhet 2021 är den 285 kvadratmeter stora villan på Strandvägen med en prislapp på 65 miljoner kronor. Utmärkande för fastigheten är dess tidstypiska 70-talscharm med varma toner både interiört och exteriört.

Antal klick: 209 211.

4. Lyxig rekordvilla på Lidingö

Hemnets mest klickade hem 2021, Villa Söderås
Foto: Eklund Stockholm New York Mäklare: Niklas Berntzon.

En av 2021 års stora Hemnet-snackisar står Villa Söderås för, fastigheten med en hisnande prislapp på hela 350 miljoner kronor. Villan består av sex olika byggnader; huvudbyggnaden, gästflygel, separat byggnad för gästrum- eller kontorsyta, personalhus, ett hus med tre bungalows och ett säkerhets- eller ytterligare gästhus.

Annons

Antal klick: 204 135.

5. Lyxvåning i centrala Stockholm

Hemnets mest klickade hem 2021, lyxvåning i Stockholm
Foto: Edward & Partners Mäklare: Edward Melki.

Det är inte bara villor som klickas hos Hemnet. Den 157 kvadratmeter stora våningen på Vasagatan i Stockholm, belägen i skyskrapan ovanför Scandic Continentals hotelldel vid Centralstationen, genererade en hel del trafik 2021. Här vaknar du upp till Stockholms takåsar med en panoramavy som täcker både Riddarfjärden och Stadshuset.

Antal klick: 201 279.

6. Drömhus i Tyresö

Hemnets mest klickade hem 2021, villa i Tyresö
Foto: Skeppsholmen Sotheby's International Realty Mäklare: Joachim Söderberg och Michael Preber.

Det här magiska fritidshuset på Dyviksvägen kvalade in som den sjätte mest klickade bostaden på Hemnet 2021. Fyrarummaren är 130 kvadratmeter stor med Sandholmarnas naturreservat som granne. Utöver grönskande natur och vatten så långt ögat når finns det även en unik naturpool i en bergsskreva.

Antal klick: 195 011.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons