Populärt: Hemma hosInredningsnyheterELLE Deco Design AwardsKöksinspiration

Melimeli satsar internationellt – vill förstärka personliga stilen

11 sep, 2019 
AvSanna Rossäng
MeliMeli satsar internationellt
Efter fyra år på den svenska marknaden väljer inredningsföretaget Melimelis grundare Amelia Widell att testa vingarna internationellt. Hon vill med hjälp av sina egendesignade produkter förstärka den personliga stilen – även utanför Sveriges gränser.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Efter en lång jakt på den perfekta soffan valde Amelia Widell att ta saken i egna händer och designade en egen. Efter fyra år i branschen har signatursofforna Blanca, Luca och Dahlia fått sällskap av ett brett produktsortiment med puffar, fåtöljer, bänkar, sänggavlar, sängkläder och mattor. Produkter som på kort tid har blivit uppskattade i Sverige och nu skapar utrymme för att ta nästa steg.

Nu står Melimeli inför en ny satsning: att lansera internationellt! I samband med den nya satsningen har Melimeli valt att ta fram ett nytt koncept där de vill hylla och förstärka den personliga stilen genom en lekfull kontext i verklig Paris-anda. Därför har företaget, som en del i lanseringen, valt att tydligt visa den nya visionen genom nya bilder som ska inspirera till en personlig och lekfull stil.

– Vi ser verkligen fram mot emot att ta ny mark med en ny paketering av varumärket där vi får möjligheten att inspirera med produkterna i en miljö som andas Melimeli, säger företagets grundare Amelia Widell.

Annons

Med personlighet och lekfullhet i fokus vill de med den nya satsningen de visa att det finns utrymme för alla, oavsett vilken inredningsstil man har eller tycker om. Därför vill Amelia Widell testa vingarna internationellt och med hjälp av sina egendesignade produkter förstärka den personliga stilen – även utanför Sveriges gränser.

– Vårt mål är att skapa igenkänning hos våra kunder och finnas till för alla. Jag ser fram mot denna resa och utveckling av varumärket, säger Amelia Widell.

Se bilder från det nya konceptet nedan!

Melimeli satsar internationellt

Sängkläder från Melimeli.

Annons
Melimeli satsar internationellt

Sittpuff Colette.

Melimeli satsar internationellt

Soffa Dahlia.

Sänggavel Darling.

Annons
Melimeli satsar internationellt

Melimelis signatursoffa Luca.

Melimeli satsar internationellt

Soffan Blanca.

Melimeli satsar internationellt

Matta Nico och soffa Luca.

Annons
Melimeli satsar internationellt

Sittpuff Flora.

Melimeli satsar internationellt

Fåtöljen Vivi i härligt fluff.

Melimeli satsar internationellt

Matta Nico i en härlig blå nyans.

Foto: Linus Morales

Stylist: Caroline Sandström

Läs mer:

Kika in i Amelia Widells magiska hem

Möbler i fokus i Artilleriets nya butik – se alla magiska bilder här!

Så förstärker du din personliga stil – Amelia Widells 3 bästa tips

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons