Marie Olsson Nylander släpper inredningskollektion med Ellos

Inredaren Marie Olsson Nylander från SVT:s Husdrömmar på Sicilien släpper medelhavsinspirerad inredningskollektion med Ellos.

Inredaren Marie Olsson Nylander, känd från SVT:s Husdrömmar Sicilien, släpper medelhavsinspirerad inredningskollektion med Ellos. "Samarbetet med Ellos är mitt första kommersiella projekt, och det har varit så roligt", säger Marie. Se alla bilderna från kollektionen här, givetvis stylade av Marie själv.
10 augusti, 2021
TV: Se 6 stora inredningstrender hösten 2021 – enligt Pinterest
1:04

Efter reklamen: TV: Se 6 stora inredningstrender hösten 2021 – enligt Pinterest

(1:04)

Slå på ljud

Marie Olsson Nylander är återigen tillbaka i tv-rutan i september när andra säsongen av Husdrömmar Sicilien har premiär. För den som inte kan hålla sig kan man redan nu vältra sig i stjärnstylistens magiska stil genom att spana in det nya samarbetet med Ellos som lanseras den 10:e augusti.

Vill du själv ha en bit av Maries stil hemma hos dig? Spana in och shoppa kollektionen här.

Kampanjen stylad av Marie Olsson Nylander

Kampanjen har givetvis inretts och stylats av Marie. Inredningskollektionen pryder ett hem i Italien. Men det här är inte det sista vi ser av Marie och Ellos tillsammans. Senare i höst utlovas något alldeles extra, berättar Anna Westlund, Creative Director på Ellos.

Marie Olsson Nylander gör inredningskollektion med Ellos.

Foto: Idha Lindhag

Kollektionen får oss att längta till krispiga höstvindar, rasslande lövverk och andra dofter förknippade med en svalare årstid. Även om sommaren fortfarande är närvarande så är kollektionen en uppfriskande försmak av höstsäsongen.

Samarbetet är en välkomponerad mix av inredaren och tv-profilen Marie Olsson Nylanders uttryck och Ellos mer avskalade identitet. Det skandinaviska möter det rustika och Maries fingertoppskänsla binder samman det hela som pricken över i:et.

marie olsson nylander kollektion med ellos vardagsrum med skåp och fåtölj

Foto: Idha Lindhag

vardagsrum i italiensk villa med inredning från ellos och jordnära färger

Foto: Idha Lindhag

bruna fåtöljer i vardagsrum

Foto: Idha Lindhag

byrå med inredningsdetaljer och spegel

Foto: Idha Lindhag

Marie Olsson Nylander om samarbetet

”Samarbetet med Ellos är mitt första kommersiella projekt, och det har varit så roligt! Kollektionen i sig är fantastisk och enkel att jobba med, jag såg ganska tidigt en tydlig bild av stylingen framför mig. Sedan, när jag väl är på plats, så arbetar jag gärna på instinkt – det måste en nästan göra som inredare. Känslan i rummen är något helt annat i verkligheten än på bild. Höstsäsongen kommer vara händelserik och spännande, jag längtar efter allt som är på gång”, säger Marie Olsson Nylander om samarbetet.

marie olsson nylander samarbetar med ellos home

Foto: Idha Lindhag

sovrum med inredning från ellos och marie olsson nylander

Foto: Idha Lindhag

Något mer är på väg...

Kampanjen markerar startskottet på ett längre samarbete mellan Marie och Ellos – något mer är på väg. Varken stylisten eller inredningsjätten har ännu inte avslöjat vad, så vi får helt enkelt vänta och se, men att det rör sig om mer heminredning kan vi vara säkra på. Efter höstens första stora samarbete kan vi, trots sommarens ljusa värme, inte låta bli att längta efter allt som den nya säsongen har att bjuda på.

detaljer i kök

Foto: Idha Lindhag

marie olsson nylander och växter samt inredning från ellos

Foto: Idha Lindhag

Ellos om samarbetet och Maries unika stil

”Ingen kan väl ha missat Husdrömmar Sicilien vid det här laget. Ett samarbete med Marie var en självklarhet för oss – hennes stil och Ellos uttryck är en matchning man får leta efter. Marie har förmågan att skapa ett hem ur någonting som andra kanske bara hade struntat i, hon ser en grund och lyckas synliggöra den för andra genom att addera rätt detaljer. Det är lika fascinerande som underbart att få se henne arbeta. Och ja, del två av samarbetet… Vi är väldigt förväntansfulla”, säger Anna Westlund, Creative Director på Ellos.

Kampanjen och kollektionen lanseras i dag, den 10:e augusti, på Ellos.se.

TV: Se 6 vanliga missar när du inreder för en ny säsong
1:09

Efter reklamen: TV: Se 6 vanliga missar när du inreder för en ny säsong

(1:09)

Slå på ljud
Marie Olsson Nylander gör inredningskollektion med Ellos.
idha lindhag