Artikeln innehåller reklamlänkar

Så skapar du uteplatsen med medelhavsvibbar

Så ordnar du medelhavskänslan till uteplatsen.

Avslappnad vintagelyx med bohemiska vibbar. Här är en av månadens mest gillade bilder på @elledecorationse – och shoppingtipsen du behöver för att skapa stilen själv!
14 juni, 2018

Vi älskar inredningsinspiration, vackra hem och nya intresseväckande idéer som tillför det där lilla extra i hemmet. Varje månad tittar vi i backspegeln för att se vilka av dessa hem våra läsare tyckt lite extra mycket om.

Förra månaden var bilden på denna ljuvliga uteplats en av de mest gillade bilderna på ELLE Decorations Instagramkonto @elledecorationse – och vi förstår varför.

Här är månadens snackis på Instagram

Så fixar du inredningen med medelhavskänsla.

Den här drömmiga pool-oasen var en av de mest gillade bilderna på ELLE Decorations Instagram-konto på @elledecorationse. Syns i: ”Idylliskt bed and breakfast på den franska landsbygden”

Dagbädd Aruba i rotting med patinerad yta, 70×150 cm, 2 999 kr, Ellos. Läs mer och köp här! (länk till butik)

Ljuslykta i rotting, 30×27 cm, 425 kr, Madam Stoltz.

 

Skapa ett ombonat intryck även på uteplatsen genom att flytta ut en vacker sänghimmel. Sänghimmel ur kollektionen Hjärtelig design Maja Ganszyniec,  995 kr, Ikea. Läs mer och köp här! 

Rejäl kruka i all sin enkelhet, 50×45 cm, ca 2 580 kr, Tine K Home.

Addera lite skandinavisk enkelhet till den bohemiska uteplatsen. Tvåsitssoffa Menton, 2 999 kr, Jotex. Läs mer och köp här!  (länk till butik)

Av Mari Strenghielm
Foto Anna Malmberg

Läs mer:

Granit lanserar nyheter till balkong och uteplats

9 inspirerande uteplatser vi drömmer om just nu