Populärt: Hemma hosInredningsnyheterELLE Deco Design AwardsKöksinspirationInspiration för balkongen

Mäklarfirman säljer exklusiva pepparkakshus – via budgivning

09 dec, 2016 
Mäklarfirman Eklund Stockholm New York vill slå ett nytt rekord – genom att sälja pepparkakshus till rekordpris per kvadratmeter.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Eklund Stockholm New York har lagt ut två minst sagt annorlunda bostäder till salu och utgångspriset är så lågt som 1 000 kronor. Är det Stockholms billigaste lägenheter som ligger ute på marknaden? Nej, det handlar om två pepparkakshus.

Läs mer: 7 söta pepparkakshus som inspirerar oss

Mäklarfirman Eklund Stockholm New York är känd för att sälja några av landets dyraste lägenheter och i realityserien med samma namn har tittarna fått följa mäklarna som gillar att slå rekord. Även denna gång handlar det om ett rekordförsök, ESNY vill sälja pepparkakshus till rekordpris per kvadratmeter till förmån för Rädda Barnen.

Ett av pepparkakshusen har skapats av konditorn och hovleverantören Tea Malmegård och det andra av mäklarfirmans grundare Fredrik Eklund.

Pepparkakshusen föreställer Fredrik Eklunds semesterbostad i Connecticut och budgivningen pågår fram till den 16 december. Pengarna kommer att gå oavkortat till Rädda Barnen.

Tea Malmegårds pepparkakshus:

Fredrik Eklunds pepparkakshus:

Se fler bilder och läs mer om hur du deltar i budgivningen här.

Foto: Jesper Florbrant

Läs mer: Årets mest spektakulära pepparkakshus?

Annons