Populärt: Hemma hosInredningsnyheterELLE Deco Design AwardsKöksinspiration

Lexington Company och Boråstapeter släpper tapetkollektion

28 apr, 2016 
AvElsa Maria Axelsson
I dagarna släpper Lexington Company tillsammans med Boråstapeter en ny tapetkollektion i klassisk New England-stil. Kolla in!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

I klassisk New England-inspirerad design släpper Lexington Company i samarbete med Boråstapeter en ny tapetkollektion. Båda bolagen har designat, utvecklat och tillverkat ett sortiment av tapeter under namnet Lexington. Tapeterna kommer att säljas i färgfackhandeln samt i Lexingtons egna butiker, via e-handel samt utvalda återförsäljare.

lexington_borastapeter1
lexington_borastapeter2

Annons

– Det har varit ett spännande samarbete där Lexingtons tydliga livsstilskoncept och Boråstapeters hundraåriga kunskaper och erfarenheter kring tapetproduktion möttes. Tillsammans har vi skapat en klassisk mönsterkollektion som andas avslappnad östkuststil i kombination med svensk klassisk tapetdesign, säger Sissa Sundling Head of Design Boråstapeter.

Tapetkollektionen består av nio olika mönster och kommer att komma ut i butik i september. En rulle kommer att kosta 899 kr.

Läs mer om den nya kollektionen på chefredaktör Svantes blogg!

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons