Populärt: Hemma hosInredningsnyheterELLE Deco Design AwardsKöksinspirationPåskdekorationerPåskpyssel och DIY

Layered lanserar möbler i linnetyg – lagom till sommaren

09 jun, 2017 
AvAlva Fierro
Layered lanserade i våras en uppmärksammad kollektion egendesignade möbler i årets trendigaste material: sammet. Lagom till sommaren släpper de nu en linnekollektion.
Annons

I början av juni lanserar Layered en ny möbelkollektion i linne. Kollektionen innehåller en ny soffmodell i fyra dova färger men även delar ur Layereds första möbelkollektion bestående av puffar, en dagbädd och soffor.

Tyget är vävt i Halluin, i norra Frankrike och är stentvättat för att få en mjukare känsla.

– I den kreativa processen inspireras jag mycket av modevärlden. I sommar vill jag gärna klä mig i det tidlösa och eleganta tyget linne. Jag vill också få in samma känsla i hemmet och valde därför att erbjuda vår möbelkollektion i linne, säger Malin Glemme, designer och grundare av Layered.

      

Kollektionen lanseras i början av juni och är tillgänglig i Layereds webshop, i showroomet Atelier på Götgatan 48 i Stockholm samt i pop-up butiken på NK i Stockholm.

Artikeln publicerades ursprungligen på vår systersajt Residence

 

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons