Populärt: Hemma hosInredningsnyheterELLE Deco Design AwardsKöksinspiration

Nu kan du ta med hotellkänslan hem – Ess lanserar inredningssajt

17 dec, 2021 
AvCecilia von Mentzer
Ess Group lanserar inredningssajt
Sugen på att köpa med dig inredningen från hotellet du bor på? Med en helt ny online-destination, lanserad av Ess Group, blir det nu verklighet. Från och med nu kommer man bokstavligen kunna ta med sig allt från Ellery Beach House och hotellkänslan hem.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Fem stora inredningstrender 2022 enligt PinterestBrand logo
Fem stora inredningstrender 2022 enligt Pinterest

Ibland checkar man in på hotell och under vistelsen får man känslan att man vill ta med sig allt hem! Dofterna, sänglinnet och den där sköna fåtöljen. Och nu kan det bli verklighet. Hotellgruppen Ess Group, som står bakom bland annat omtalade Ellery Beach House, Steam Hotel i Västerås, Ystad Saltsjöbad och Hotel Pigalle i Göteborg, lanserar online–destinationen Home of Ess.

Ess Group lanserar inredningssajt Ellery beach Lidingö
Inspirerande Ellery beach house

Shop the look

Ess som alltid blivit uppmärksammade för sin design och unika inredning på sina destinationer släpper en inredningsplattform och stylingguide för dig som vill ta med dig en liten bit av hotellkänslan hem. Ett glas, en doft , en soffa eller hela sängen.

Annons
Ess Group lanserar inredningssajt
Vackra inredningsdetaljer från din hotellvistelse som du nu kan klicka hem.

På sajten kommer det bjudas på inspiration, konkreta tips och förstås en hel katalog av inredning du kan köpa som finns på hotellet du har besökt.

Annika Hildingsson Gill är nytillträdd VD för Home of Ess som sajten heter. Annika har en bakgrund som inköpare på Ikea, och brinner för inredning och inspiration.

Ess Group lanserar inredningssajt
Vas med havstulpaner från Pols Potten.

– Vi har förstått att våra gäster har efterfrågat detta. Med Home of Ess vill vi vara ett ställe att hänga på, där du får mängder med inspiration och där hotellkänslan kan plockas hem genom att de produkter vi använder på hotellet finns att köpa på vår sajt Home of Ess.

Annons

Ellery beach house och Ystad saltsjöbad

– Vi vill också lyfta all inredningskompetens som finns inom vårt bolag och de inredningsprojekt vi gör. Många kikar ju på det vi gör, och alla känner igen när det är Ess som är avsändare, även om inredningen på Ystad Saltsjöbad är något helt annat än den på Ellery Beach House.

Ess Group lanserar inredningssajt vd
Vd på Home of Ess är Annika Hildingsson Gill.

Alla gruppens hotell har sin egen unika, utpräglade stil och gillar du det marina kommer du att hitta det, och för den som gillar det mer lyxigt, moderna kommer också att få sitt lystmäte.

Egen beautylinje

Det finns förstås flera satsningar framåt, att lansera sin egen design under eget varumärke finns det långt framskridna planer på. Liksom en egen beautylinje.

Vad tror du kommer att bli populärast att köpa med sig hem?

– Våra dofter! Alla våra hotell har sin egen unika doft och man återskapar enkelt den där känslan man vill åt med doftljus hemma.

Foto: Åsa Liffner

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons