Kika på H&M homes möbelnyheter våren 2019

H&M lanserar sin andra möbelkollektion våren 2019

H&M Home har släppt en ny kollektion med möbler och inredningsdetaljer i bland annat rotting, ek, mässing och pulverlackat stål. Nytt för i år är att varumärket också säljer utemöbler.
07 februari, 2019

Här är H&M Homes nya kollektion

Till sin andra möbelkollektion har H&M Home valt många material som åldras fint – och till stor del även skapat design som känns tidlös. Det är trendigt men inte slit- och slängigt.

De runda formerna hänger med ett bra tag till. H&M Home tolkar trenden genom en maxad men mjuk minimalism: Charmiga soffbord i ek och vita lampor och krukor som för tankarna till mjukglass och maränger.

Utemöbler i ek och pulverlackat stål. Enkla i formen och nätta nog att rymma flera vänner även på en liten balkong.

Glammiga detaljer råder det ingen brist på våren 2019. H&M Home mixar mässingspiedestaler och rundade speglar utan ramar med en annan het trend: 1980-talsklassikern svart glas.

Växttrenden växer vidare och med den behovet av piedestaler. H&M Home matchar mässing med krukor och vaser i offwhite. Och rotting förstås, med en retroblinkning.

Trä och rotting är en kombination som inte behöver någon närmare presentation. Och möbler som kan åldras fint är något vi kommer att få se allt mer av från kedjorna. Det är trendigt – och alldeles nödvändigt numera – att tänka längre än till nästa säsong.

Ett stilrent sidobord som passar till det mesta. Även hemma hos den som har böcker i fler färger än svart, grått och vitt. Karmstolen har en klassisk form, men en uppdaterad detalj i den flätade sitsen.

Utemöblerna kommer först i mars, men delar av H&M Homes nya möbelkollektion finns redan nu att köpa i utvalda konceptbutiker och online på hm.com/home

Läs mer:

H&M Home uppdaterar vårkollektionen – med rosa och blommor

Ikea släpper ny kollektion med Martin Bergström

5 snygga trender 2019 – och så inreder du med dem