Teknikprylarna du kommer vilja önska dig i julklapp

Julens teknikklappar

Dagas att skriva önskelistan inför julafton 2021. Vi listar teknikprylarna som kommer förenkla (och förbättra) ditt liv. Allt från personvård till grejer för hemmet!
09 november, 2021

Kläder, skor, beauty och inredning i all ära, men nu när julen stunder borde du passa på att önska dig klappar som gör ditt liv lite snyggare, lite enklare och mycket smartare! Vi listar teknikprylarna du behöver i ditt liv (även om du inte vet det ännu)!

Skonsam hårstyling

Dyson airwrap blå och koppar

Lagom till vintern (och julklappssäsongen!) släpps Dysons hypade hårverktyg i en ny färgkombination.

Drömlockar, salongsfönat, rundborststylat, plattat och frissfritt – ja, varför välja? Med Dyson Airwrap får du sex olika tillbehör, så du skonsamt kan styla håret precis som du vill och känner för dagen.

Lagom till vintersäsongen lanseras en exklusiv limiterad kollektion i en ny färgkombination: berlinerblått och koppar. Förutom Airwrap kommer även den skonsamma och sladdlösa (!) plattången Corrale, samt superfönen Supersonic att finnas i den nya färgen.

Dyson corrale, dyson supersonic

Airwrap, Corrale och Supersonic finns nu i berlinerblått och koppar.

Nya generationens smartklocka

Apple watch serie 7 Hermès

Apple Watch series 7 har uppdaterats och blivit ännu bättre – och snyggare!

Är du en av dem som älskar nystart och tänker börja 2022 med new year new me? Då kan Apples senaste klocksläpp underlätta!

Apple Watch Series 7 presenterades tidigare i höstas och en av uppdateringarna är designen, som tweakats till att kännas ännu mer elegant. Ett plus är att den nya generationen dessutom är mer slitstark, har snabbare laddning och kommer i några nya färger: blå och röd botten (sedan tidigare finns färgerna midnatt, stjärnglans och grön).

Insidan då? Jo, nytt för i år är bland annat en elektronisk hjärtsensor och EKG-app, samt en sensor som mäter syrenivån i blodet. Perfekt för att få ett bättre grepp om välmåendets alla delar! Några andra drömmiga nyheter som släpps med den nya klockan är nya armband, som bland annat tagits fram i samarbete med Hermès och Nike.

Smart dörrklocka och kamera

google nest, nyheter

Google home släpper ännu fler smarta produkter för hemmet.

Google home förenklar numera vart och vartannat hem och hösten 2021 släpptes tillskott till Google nest, som både är smart och smälter in i inredningen.

Google Nest doorbell är precis som det låter, en snygg ringklocka som dessutom garanterat kommer underlätta ditt liv. Nest doorbell sätter du helt enkelt upp vid dörren och kan via kameran se vem som ringer på, direkt i din google-app i telefonen eller på din skärmenhet. Du kan dessutom prata med den som är utanför (perfekt vid hemleverans!) samt spela upp förinspelade meddelanden till personen utanför dörren.

Som ett komplement till den smarta dörrklockan släpptes även en Nest cam, en batteridriven kamera som också har mikrofon och högtalare, som kan användas både ute och inne. Oavsett om du vill kunna se vilka som rör sig utanför bostaden eller ha uppsikt på sovande bebis – eller en busig hundvalp när du inte är hemma (som du ju också kan prata med från mobilappen och ut via högtalaren)! Perfekt om du har en fyrfoting som ÄLSKAR att vara i soffan trots att hen inte får...

google nest cam

Den nya kameran Nest cam kan användas både inne och ute.

Sladdlös dammsugare

Dyson omniglide

Dysons nya sladdlösa dammsugare är ännu smidigare, lättare och tar mindre plats än föregångarna.

Har Dysons sladdlösa dammsugare stått på din önskelista länge nog? Vår med! Nyheten Omni-glide är en lite mindre och smidigare variant, i en lite lägre prisklass dessutom! Skillnaden från deras vanliga modeller – senaste: V15 – är för det första storleken.

Omni-glides smidigare och mindre design passar perfekt om du bor i lägenhet. Det nya munstycket kan röra sig 360 grader (framåt, bakåt, runt och åt sidorna, hur bra?), därför är själva apparaten väldigt lättmanövrerad och kommer åt nästan överallt. Den väger bara 1,9 kg och kan hållas näst intill platt mot golvet när du städar. Hej då, dammråttorna under soffor, byråer och bänkar!

Trådlösa hörlurar

Marshall minor III

Sladdlösa, snygga och riktigt bra öronsnäckor.

Ingen vill väl ha sladd längre och de nya öronsnäckorna Marshall Minor III är perfekta om du vill ha både design och funktion.

Klassiskt svarta med Marshalls bekanta formspråk, som vi känner igen från högtalarna och förstärkarna, är de riktigt snygga. Att de har en batteritid på 25 timmar och anpassningsbart ljud du kan skräddarsy (allt från basen till mellanregistret och höjderna) är verkligen en fin bonus!