Artikeln innehåller reklamlänkar

Julgranståg – finaste detaljen i december

julgranståg – ha ett tåg under granen i jul 2021

Julgranståg 2021.

Något av det finaste och gulligaste vi vet i julpyntsväg just nu är ett litet tåg som åker runt julgranen under hela december. Om du också vill skapa rejäl julkänsla 2021 så har vi samlat de finaste julgranstågen just nu!
24 november, 2021

Vilket julpynt ger mer känsla av en jul à la Disney än ett litet tåg som åker runt julgranen? Ett julgranståg är verkligen det perfekta sättet att skapa julkänsla för såväl barn som för vuxna. De senaste åren har trenden med julgranståg växt – och det är definitivt en jultrend som är här för att stanna!

Läs också: Här är allt du behöver till nissedörr och nissebrev julen 2021

JULGRANSTÅG 2021

Julen 2021 finns det många fina alternativ på julgranståg i alla prisklasser, från budget till lyx. Vi har samlat några av de allra finaste som definitivt kommer att skapa julkänsla för hela familjen!

Leksaksångtåg

Ett riktigt fint ångtågs-set med jultema och en räls som kan sättas ihop på en mängd olika sätt, passar perfekt att ha under julgranen! Läs mer och köp ångtåget här (länk till Amazon).

leksakståg som åker under julgranen

Klicka på bilden för att komma direkt till julgranståget.

T

Batteridrivet julgranståg

Fint litet batteridrivet tågset med flera vagnar samt ett lok som åker runt – och som dessutom ger ifrån sig rök! Läs mer och köp tågbanan här.

batteridrivet julgranståg att ha under granen

Klicka på bilden för att komma direkt till julgranståget.

Jultåg

Stämningsfullt elektriskt jultåg med ett lok och två vagnar, alla med jultema, som åker runt på rälsen i en stor cirkel med en diameter på 78 centimeter. Perfekt att ha under granen, med andra ord! Läs mer och köp julgranståget här (länk till Partykungen).

elektriskt julgranståg

Klicka på bilden för att komma direkt till julgranståget.

Julby under julgranen

Härlig liten by med jultema att placera under granen. Den innehåller julgranar, tomte, snögubbar och hus samt en tågräls med ett tåg som drivs med batterier. Läs mer och köp julbyn med tågbana här (länk till Webhallen).

julby med jultomte, hus, snögubbar, granar och tåg och tågbana

Klicka på bilden för att komma direkt till julgranståget.

Tåg att sätta i julgranen

Vill du att tåget ska stå ännu mer i fokus och synas uppe i granen istället för under den? Då bör du spana in den här roliga varianten! Tågspåret med vagnarna ovanpå fästs på granens stam (den passar stammar som är mellan 2,4–5,7 centimeter i diameter) och tåget tuffar runt samtidigt som den har både ljud och ljus. Utan tvekan en snackis på varje julfest! Läs mer och köp julgranståget här (länk till Amazon).

julgranståg som sitter fast i granen

Klicka på bilden för att komma direkt till julgranståget.

Jultåg i trä

Det går såklart lika bra att sätta ett mer analogt jultåg under julgranen, eller någon annanstans i hemmet, för att skapa julkänsla. Det här fina i trä finns i såväl grönt som vitt och rött och skapar genast maxad julkänsla! Läs mer och köp jultåget i trä här (länk till Amazon).

Leksakståg i trä till jul

Klicka på bilden för att komma direkt till jultåget.

Tågbana med jultema

En härlig tågbana med tre vagnar och spår som går i form av en åtta. Det har dessutom både ljud och en strålkastare som blir en spännande detalj under granen. Läs mer och köp tågbanan här (länk till Amazon).

litet julgranståg som åker under granen

Klicka på bilden för att komma direkt till julgranståget.

Se mer:

1:19

Efter reklamen: 5 stora jultrender 2021

(1:19)

Slå på ljud