Artikeln innehåller reklamlänkar

Julen är en tid för umgänge och ombonade interiörer och precis det har H&M tagit fasta på i sin nya julkollektion, vars bilder får oss att längta efter december.

Julen hos H&M Home går i två olika stilar som går under namnen Holiday Togetherness och Golden Deluxe. Den första stilen är mer klassisk och charmen sitter i grönskande och rustika inslag, medan den andra stilen är mer flärdfull med blänkande detaljer och varma toner.

H&M Home satsar på en klassisk jul 2018

H&M Home satsar på en klassisk jul som samtidigt är trendigt uppdaterad. Bilderna på Holiday Togetherness-stilen visar upp en varm, ombonad miljö som gärna får vara lite rustik med stickade detaljer och mönster.

Kollektionens detaljer ger rum för personliga tolkningar och är inspirerade av såväl julens grönska som vinterlandskap – och det finns även mer eklektiska djurtryck och fuskpäls. Materialmixen i det mer rustika stuket av kollektionen domineras av naturmaterial som linne, trä och jute.

Kuddfodral med texten ”Happy Holidays”, finns att köpa här (länk till Apprl).

Kuddfodral i fuskpäls, finns att köpa här (länk till Apprl). Grön kudde med jultext, finns att köpa här (länk till Apprl).

Den andra stilen i julkollektionen, Golden Deluxe, är till för den som vill sätta en elegant prägel på julfirandet i år. Fokus ligger på vackra material som sammet och fuskpäls, samt detaljer i både brons och mässing som bidrar till en lyxig känsla i hemmet.

Färgpaletten domineras av varma toner av guld och bärnsten som sätter guldkant på högtiden samtidigt som de skapar en ombonad känsla i hemmet.

Randigt kuddfodral, finns att köpa här (länk till Apprl). Svart stjärnformad ljusstake, finns att köpa här (länk till Apprl). Kudde med texten ”Love”, finns att köpa här (länk till Apprl)

Pläd i fuskpäls, finns att köpa här (länk till Apprl). Påslakanset med stjärnmönster, finns att köpa här (länk till Apprl).

Brun vas med räfflad yta, finns att köpa här (länk till Apprl). Parfymflaska i glas, finns att köpa här (länk till Apprl).

Bordsduk med stjärnmönster, finns att köpa här (länk till Apprl).

Doftljus med fyra olika juldofter, finns att köpa här (länk till Apprl)

– Jag ser mycket fram emot att julen ska börja och att få se hur kunderna använder våra produkter i sitt firande. Många förknippar ju julen med särskilda föremål och det är därför en underbar tanke att till exempel vår mugg i form av en räv blir någons barndomsminne en dag, säger Evelina Kravaev Söderberg, designchef på H&M Home.

Julnyheterna hos H&M Home kommer att finnas i butik från och med vecka 43.

Se våra sju favoriter från H&M:s julkollektion 2018:

1. Sammetskudde med detaljer i guld, 149 kronor

Finns att köpa här (länk till Apprl).

2. Skärbräda i trä, 199 kronor

Finns att köpa här (länk till Apprl).

3. Champagneglas med guldkant, 79 kronor

Finns att köpa här (länk till Apprl).

4. Löpare med tryck, 99 kronor

Finns att köpa här (länk till Apprl).

5. Förvaringskorg, 299 kronor

Finns att köpa här (länk till Apprl).

6. Bärnstensfärgad vas, 199 kronor

Finns att köpa här (länk till Apprl).

7. Kuddfodral i rött och vitt, 49 kronor

Finns att köpa här (länk till Apprl).

Läs mer:

Julen på Åhléns 2018 – se våra 7 favoriter

Så ser julen ut hos Ellos Home – se bilderna

Julen på Granit är här – se våra 7 favoriter