Julen 2019 på Artilleriet är här – se kollektionen

Julen 2019 på Artilleriet är här – se kollektionen

Nu släpper Artilleriet sin julkollektion för 2019 och i både butik och online kan man hitta nyheterna för säsongen. Spana in våra favoriter!
07 november, 2019

Med tända ljus svävande över dukningen, rustikt vävda linnedukar i beige nyans och klassiska inslag av snövitt krisp intar Artilleriet våra julhem.

Julkollektionen 2019 är här och likaså vår längtan att förvandla våra hem med de senaste julnyheterna från Artilleriet.

Här är våra favoriter från Artilleriets julkollektion 2019

Moraviastjärnan kommer i olika storlekar och olika färger. Här i en gul ton som lyser upp hemmets alla hörn, perfekt över middagsbordet?

Moraviastjärnan kommer också i vitt. Det är en dekorativ belysning där varje stjärna är uppbyggd av 25 separata moduler som tillsammans bildar en spännande tredimensionell effekt. Stjärnan lyser med ett varmt och vackert sken.

Matin Table Lamp från Hay visar upp en modern men ändå poetisk design. Den klassiska lampskärmen kombinerad med det guldiga underredet skapar en elegant lampa som passar in i många miljöer. Just denna skogsgröna ton passar fint in i julhemmet.

Stor majestätisk vas med vackra nyanser i en djup röd färg. Vasen har en höjd på 68 centimeter och tar sin självklara plats i våra hem.

Artilleriet erbjuder julgransdekorationer med humor och stil. Här över ser vi bland annat en popcornskål med klassiska röda linjer toppad med glitter.

Skapa en symbios mellan mörker och ljus. Den här ljusstaken inspirerad av naturen är perfekt för det ändamålet. Grenarna som håller upp ljusen pryds av klättrande små ekorrar.

En plats man kanske inte alltid tänker på att julpynta är soffan. Med denna mjuka pläd i sammet skapar du garanterat en mysig känsla. Pläden är dekorerad med broderade tofsar och kan tvättas i 30 grader.

LÄS MER: 

Julen 2019 på H&M Home är här – se våra favoriter

Julen 2019 på Ikea är här – se nyheterna

Julen 2019 på Ellos Home – se nyheterna och våra favoriter