Jonathan Adler x H&M Home – se kollektionen här

Se alla bilder från Jonathan Adlers samarbete med H&M Home

H&M släpper sitt första designsamarbete (någonsin!) och det med stjärndesignern Jonathan Adler. Den 14 november släpps den färgsprakande inredningskollektionen som innehåller många unika detaljer. Se hela kollektionen här!
12 november, 2019

Dags att ge hemmet ett lyft? H&M Homes designsamarbete med Jonathan Adler, som även är deras första samarbete någonsin, är färgstarkt, unikt och full av snygga detaljer. Här är alla bilderna från den maxade kollektionen som erbjuder någonting för alla.

Allt vi vet om Jonathan Adler x H&M Home

Jonathan Adler x H&M Home-kollektionen sätter startskottet för H&M Homes designsamarbeten. På klädsidan är H&M kända för sina mäktiga designsamarbeten, nu senast den vackra tyllkollektionen med Giambattista Valli, och nu tycks inredning gå samma väg till mötes.

Jonathan Adler samarbetar med H&M Home

Jonathan Adler.

Amerikanske designern, keramikern och författaren Adler är känd för sin livliga, extravaganta personlighet som allt som oftast gör avtryck i hans kreationer.

– Vi är mer än glada för samarbetet med Jonathan Adler. Hans gränslösa energi och öga för det underfundigt kaxiga syns i alla produkter, säger Evelina Kravaev Söderberg, designchef och kreativt ansvarig på H&M Home.

Färgstark mönsterfest i hela kollektionen

Samarbetet präglas av typiska, lätt igenkännliga Jonathan Adler-drag. Här finns det något för alla med en stor bredd av dekorativa objekt – från storslagna textilier till förvaringsaskar i arkitektoniska mönster. Färgpaletten är härligt sprudlande, med mycket blåa och gröna toner som gärna bryts av, eller kombineras, med klassiskt svartvitt. Jonathan Adler x H&M Home innehåller även ett antal vaser prydda med ansikten, något som är utmärkande för den amerikanske designerns estetik.

Detaljer ur Jonathan Adler x H&M Home

Grafiskt, färg och ansiktsmotiv hos Jonathan Adler x H&M Home.

Utöver färgpaletten och kreationer med ansikten får vi även ta del av ytterligare ett Adler-signum – glamouren. Detaljerna känns exklusiva och lyxiga, något som kan ge ditt hem den efterlängtade 2020-nystarten den förtjänar.

– Det har varit en dröm att samarbeta med H&M Home. Jag hoppas innerligt att folk ska uppskatta kollektionen lika mycket som jag gillade att designa den, säger Jonathan Adler.

Här är alla produkter ur Jonathan Adler x H&M Home-kollektionen:

Jonathan Adler x H&M Home-samarbetet lanseras i utvalda butiker och online på hm.com den 14 november.

LÄS MER:

H&M Home gör designsamarbete med Jonathan Adler

Maximalism hemma hos designern Jonathan Adler i New York