Gucci lanserar inredningskollektion – släpps i höst

Lyxiga modevaruhuset Gucci tar nu klivet in i inredningsbranschen med en inredningskollektion som lanseras i höst. Vi har tjuvkikat på produkterna.
13 juli, 2017

I den nya kollektionen Gucci Décor ingår en serie kuddar, doftljus, stolar och skärmväggar i starka färger och mönster. Modehuset går således i samma spår som Calvin Klein och Ralph Lauren som framgångsrikt har lanserat kollektioner för hemmet.

Guccis kreativa ledare, Alessandro Micheles färg- och mönsterspråk går igen i den nya inredningen som samsas med illustrationer av illustratören Alex Merry.

På sitt Instagram-konto har modehuset berättat mer om den nya inredningsserien. Som bland annat om Chiavaristol, eller Tiffanystol i klassisk stil. Stolens stoppade dyna är broderad för hand och sedan monterad för hand, ett arbete som tar runt tio timmar att slutföra.

Produkter ur kollektionen:

Kollektionens dyraste föremål är skärmväggarna i silke som består av flera olika motiv – där ligger priset på 250 000 kronor och upp.

Gucci Décor lanseras i butiker och online i september med priser som börjar på cirka 1600 kronor för doftljus och brickor.

Läs också:

Så fixar du ordning i badrummet – 6 smarta tips

Guide: Så tar du hand om dina utemöbler

Idyllen i Skottland till salu – nu kan du köpa en hel by

SENASTE VIDEOKLIPPEN FRÅN ELLE DECORATION: