Populärt: Hemma hosInredningsnyheterELLE Deco Design AwardsKöksinspiration

Intervju: Välkommen Malin Persson!

21 jun, 2014 
AvKatarina Matsson
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Malin-Persson-elledecoration-hus

Vi är jätteglada att välkomna den erfarna inrednings- och livsstilsbloggaren Malin Persson hos oss här på ELLE Decoration och passade såklart på att göra en intervju!

Malin Persson blogg elle decoration med barnen kids

 

För dina nya läsare, vem är du och vad kommer bloggen att handla om?

– Jag är 35 år, har tre barn med min man Damiano. Jag har bott utomlands större delen av mitt vuxna liv. För två år sedan flyttande vi tillbaka till Sverige, vi förälskade oss i ett gammalt hus där vi kunde se våra tre barn växa upp! Jag är en hopplös romantiker och estet. Mår som bäst när jag är omringad av gamla, nötta och vackra saker. Ett och ett annat loppisfynd kommer jag att dela med mig av här på bloggen!

Annons

Malin Persson blogg elle decoration kok kitchen

Malin Persson blogg elle decoration conscious conspiracy

– Jag har alltid olika projekt på gång, om jag inte renoverar och bygger något hemma så är det genom jobbet. Jag jobbar som stylist och driver företaget Conscious Conspiracy. Jag brinner också för hälsa och mat, just nu har jag snöat in på ”raw food” som får mig att må så otroligt bra, så ett och annat recept kommer jag också dela med mig av!

Malin Persson blogg elle decoration raw food breakfast

Malin Persson blogg elle decoration sovrum

Berätta om ditt hem!

– Vi köpte den äldsta kåken vi kunde hitta i Malmö och sedan två år tillbaka ha det varit ett heltids jobb med att renovera och lyfta fram husets charm.

Huset är byggt 1908, i 1600 tals stil ;) Det var Malmös brandchef som ville ha ett pampigt hus som stack ut ur mängden. Och ut sticker det, barnen i kvarteret kallar huset för det mystiska spökhuset!

Malin Persson blogg elle decoration garden

Malin Persson blogg elle decoration chleo painting

Senaste renovering/inköp/fix hemma?

Mitt stora projekt nu är trädgården, igår byggde jag en pilkoja till barnen! Snart kan ni läsa om det på bloggen!

Malin Persson blogg elle decoration

Vad ska du göra i sommar?

– En liten sväng till Italien sen ska vi njuta av allt det underbara svenska sommaren har att erbjuda, cykla barfota ner till havet för ett morgondopp, läsa böcker i häng-gungan, laga mat med barnen, umgås med familj och vänner, och lära mig spela gitarr!

Malin Persson blogg elle decoration Rom

Du reser mycket – några inredningsfavoriter utomlands?

– Södra Italien för linne och porslin, marknader och auktioner i Rom och Paris. Souken i Marrakech för mattor, kuddar,  Köpenhamn för 50 tals möbler och småplock. New York för konst och böcker.

Malin Persson elle decoration solnedgang

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons