Artikeln innehåller reklamlänkar

Inredningsdetaljer som gör skrivbordet härligare hösten 2020

Inredningsdetaljer till skrivbordet hösten 2020

I hemmakontoret eller tillbaka på jobbet – skrivbordets små skatter gör långa arbetsdagar lite härligare. Ta ett span bland detaljer som piggar upp skrivbordet!
11 augusti, 2020

Inspireras av de viktigaste inredningstrenderna 2020
Slå på ljud

 

Det må vara högsommarvärme utomhus men det börjar faktiskt bli dags att ladda upp för att återgå till rutiner och en fullspäckad höst. Många av oss är tillbaka vid skrivbordet igen efter lugna semesterdagar och vi alla känner nog igen oss i känslan av att inte riktigt veta vart en ska börja.

Vi riktar blicken mot skrivbordet och boostar både humör och hem med nödvändiga (och inspirerande) detaljer med det lilla extra i fokus. Behöver ditt skrivbord också en kickstart inför jobbhösten? Dessa skrivbordsskatter får du inte missa!

1. Kom-ihåg block, Lagerhaus

Håll koll på tankar och ideér med ett klassisk kom-ihåg block! Lagerhaus levererar en gullig variant med utrymme för det allra viktigaste. Se mer och klicka hem den här (länk till butik).

2. Vas, Muuto

Alla blir glada av färska snittblommor i en vacker vas, inte sant? Denna magiska vas från Muuto vill vi fylla med ett fång av hortensia på snitt som äntligen börjar dyka upp bland torghandeln. Tips! Se till att torka  hortensiablomman så lever den vidare hösten ut. Se mer och klicka hem vasen här (länk till Nordiska Galleriet).

3. Doftljus, Byredo

Inget höstmys utan ett ljuvligt doftljus som stämningshöjare. Spana in doftljuset Woods från Byredo. Se mer och klicka hem det här (länk till Nordiska Galleriet).

4. Sax, Lagerhaus

Guldfärgad sax från Lagerhaus som både är snygg och nödvändig. Se mer och klicka hem den här (länk till butik).

5. Anteckningsblock, Monograph

Anteckningsblock från Monograph med spiralformad mässingsbindning. Se mer och klicka hem blocket här (länk till butik).

6. Handkräm, Oribe

.

Långa dagar framför datorn kräver en handkräm som snabbt absorberar och återfuktar. Handkrämen från Oribes serie Côte d´ Azur har även en magisk doft. Se mer och klicka hem den här (länk till butik).

7. Bordslampa, Nuura

En stilfull bordslampa från Nuura som håller ljuset framme när hösten stiger på. Se mer och klicka hem den här (länk till Nordiska Galleriet).

8. Kaffemugg, Hay

Mer kaffepauser med snygga och lekfulla kaffekoppar? Ja tack. Spana in denna från Hay här (länk till Rum21).

9. Blyertspennor, Sloane Stationery

Extra smart blir du men kreativa blyertspennor! Kika in dessa från Sloane Stationery här.

10. Gåvokort, Svenskt Tenn

Gulliga gåvokort är alltid en bra idé! Perfekt för vackra stilleben eller spontana firanden dirket efter jobb! Hos Svenskt Tenn hittar vi dessa med ikoniska mönstret Celotocaulis formgivet av Josef Frank. Se mer och shoppa här.

11. Vas, Anissa Kermiche

En vas eller pennställ? Du väljer men denna kreation signerad Anissa Kermiche får gärna pryda skrivbordet. Se mer och klicka hem den här. (länk till Wakakuu)

12. Handtvätt, Byredo

Handtvätt utan vatten med Byredos smarta sköljfria handrengöring. Se mer och klicka hem den i doften Rose här (länk till Nordiska Galleriet).

13. Kuvertväska, Celine by Hedi Slimane

Ett läckert fodral för förvaring eller likande från Celine by Hedi Slimane. Se mer och klicka hem den här.

14. Kalender, Smythson

Denna chokladbruna kalender för 2020/2021 från Smythson gör oss peppade på jobb! Se mer och klicka hem den här.

LÄS MER:

Förvaring i hemmakontoret – 17 shoppingtips

Detaljer i beige att inreda vardagsrummet med hösten

Inredningsproffsen: Så ser höstens trender ut 2020