Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Hemma hosInredningsnyheterELLE Deco Design AwardsKöksinspirationInspiration för balkongenSe ELLE Hemma hos

Shoppingredaktören: 13 inredningsnyheter du inte får missa just nu

03 jun, 2024 
AvStina Meyerson
inredningsnyheter sommar 2024
Uppdatera ditt hem med butikernas snyggaste inredningsnyheter! Här listar ELLE Decorations shoppingredaktör sina favoriter just nu, som verkligen kan sätta kronan på verket i ditt sommarhem.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Hemma hos Angelica SvanströmBrand logo
Hemma hos Angelica Svanström

Vill du förnya ditt hem i sommar? Här listar ELLE Decorations shoppingredaktör Stina Meyerson de snyggaste inredningsnyheterna just nu! Från vackra lampor till färgglatt porslin och somriga lakan. Se nyheterna och inspireras här!

rosa sladdlös lampa
Klicka på bilden för att komma direkt till lampan.
  1. 13 fina inredningsnyheter i sommar
Annons

Är du nyfiken på de senaste inredningsnyheterna? Spana in flera härliga möbler och inredningsdetaljer här!

Unikko mugg

Marimekko

Oiva-muggen från Marimekko, med det klassiska mönstret Unikko. Muggen lanserades i samband med 60-årsjubileet av det härliga Unikko-mönstret med vallmoblommor. Koppen finns också med mönster i mörkblått.

Randiga tygservetter

Ellos

Fyra servetter i bomull med senapsgula ränder och fållade kanter. Ett par riktigt härliga (och prisvärda) servetter att duka med i sommar – som också finns i rosa.

Annons

Fåtölj i rotting

Ellos

Om somrarna är vi många som drömmer om fina loungestolar i rotting. Den här fåtöljen från Ellos är ett snyggt alternativ!

Pastellfärgade koppar

Bloomingville

Behöver du nya koppar till morgonkaffet? Spana in de här vackra varianterna från Bloomingville, i stengods med vackra färgskiftningar. Kopparna kommer i ett sexpack.

Annons

Blommig plisserad plafond

HAY

Plafond från danska HAY, som är designad av Inga Sempé. Lampan passar lika bra i en hall som i ett kök eller sovrum – och finns i flera fina utföranden. Det blommiga mönstret är en hemtrevlig favorit!

Vattenkokare i plisserad design

Alessi

Alessis stilrena köksattraljer i Plissé-serien är stora favoriter till köket. Redskapen har en design som känns plisserad, med de raka, eleganta linjerna. Nu finns de i vackert skogsgrönt!

Annons

Grön brödrost

Alessi

Satsa på en matchande brödrost i plisserad design, till din vattenkokare från Alessi. Med detaljerna adderar du snabbt och enkelt lite snygg design till ditt kök!

Miljövänlig pall

Normann Copenhagen

En snygg pall kan agera sidobord, avställningsyta, balkongbord och givetvis sittmöbel. Den här pallen är tillverkad av återvunnen hushålls- och industriplast, och är på så vis ett mer miljövänligt val. Pallen kan användas både inomhus och utomhus.

Annons

Grön ljusstake

Kosta Boda

Maffig ljusstake från svenska Kosta Boda, som är formgiven av Hanna Hansdotter. Den robusta ljusstaken kan verkligen ändra känslan i ett rum på ett kick!

Blommigt bäddset

Juna

Vill du få till en härlig bäddning i sommar, som andas den nya säsongen? Kolla in det här blåa påslakansetet med blommor, som passar lika fint i lägenheten som i sommarstugan.

Annons

Handmålad tallrik

Piccola Home

Vill du få till en medelhavskänsla på din sommardukning ? Spana in den här färgglada tallriken från Piccola Home, med handmålade citroner.

Sladdlös bordslampa

Crème Atelier

En bärbar, batteridriven lampa är alltid härlig att ha hemma – men särskilt smidigt är det på sommaren. Att ta ut en sladdlös lampa på balkongen till utomhusmiddagen är ju så härligt! Kolla in den här vackra lampan från Crème Atelier i persikorosa.

Annons

Litet soffbord i trä

Ferm Living

Har du ett litet vardagsrum och behöver tänka ”compact living” när du inreder? Det här soffbordet i vrilträ, med ett vackert naturligt mönster, är inte bara riktigt snyggt utan också litet och smidigt!

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons