Artikeln innehåller reklamlänkar

15 fina shoppingtips i trendfärgen beige

15 snygga shoppingtips i trendfärgen beige

Naturnära färgskala, hållbara material och olika nyanser av beige är helrätt i år och skapar en känsla av medvetenhet, harmoni och lugn. Vi har listat 15 inredningstips i trendfärgen beige som finns i butik just nu.
15 april, 2020

 

Kudde med flamingos, Chhatwal & Jonsson

Bryt av hemmet med den här trendiga och originella kudden med flamingos på. Snygg detalj i inredningen och gör sig superfint i soffan eller sängen. Köp den här (länk till Tradedoubler.com).

Vas, Jotex

Självklart så behövs det en fin fas att sätta blombuketten i. Här är en trendig, unik och stor vas att placera på matbordet eller någon annanstans i hemmet för att ge det ett lyft. Köp den här (länk till Awin.com).

Rottingkorg, Åhlens

Ett hem kan vara snyggt men man får inte glömma bort snygga detaljer som även är praktiska. Den här fina korgen i rotting är både trendig och fin att ha ståendes framme medan den kan användas smart. Köp den här (länk till Adtraction).

Matta, Classic collection

Nyhet! Superfin och mjuk handvävd ullmatta i härlig och trendig naturbeige färg. Mattans naturliga fetter gör även att den står emot smuts och fläckar på ett bra sätt. Köp den här (länk till Adtraction).

Överkast, Ellos

Piffa till sovrummet lite extra med ett snyggt överkast i tvättat bomull. Naturnära, modernt och supersnyggt! Köp det här (länk till Ellos).

Kruka, Iittala

Inred dina tomma ytor med denna fantastiskt fina och ståtliga kruka. Foten gör att växten kommer upp lite i höjd och är en snygg inredningsdetalj. Köp den här (länk till Adtraction).

Sittpuff, Jotex

Fixa en ny sittplats runt vardagsrumsbordet utan att den tar speciellt stor plats. Stilren, enkel att flytta och skön att sitta på. Köp den här (länk till Awin.com).

Kudde, Chhatwal & Jonsson

Pimpa soffan, sängen, balkongen eller vilket rum som helst med den här fina kudden. Köp den här (länk till Tradedoubler.com).

Pläd, Klippan

Värm dig lite extra om kvällarna med den här fina och sköna filten samtidigt som den bli en snygg detalj i inredningen. Köp den här (länk till Tradedoubler.com).

Dörrmatta, Åhlens

Denna halvmåneformade dörrmatta kan verkligen ge hallen ett lyft. Skön, tålig och otroligt snygg i sitt naturmaterial. Köp den här (länk till Adtraction).

Påslakanset, Jotex

Bädda i naturens färger. Linne är ett trendigt och skönt material som ger ett hemmet liv, lugn och en modern touch. Detta set ger dig goda nätters sömn och ett snyggt sovrum. Köp det här (länk till Awin.com).

Ljusstakar, Jotex

Levande ljus är något vi aldrig tröttnar på. Inred med dessa två ljusstakar för en lyxig myskänsla i ditt hem. Köp dem här (länk till Awin.com).

Poster, Paper collective

Man får inte glömma bort att även inreda väggarna i ett hem. Det gör det genast mer hemtrevlig och ombonat att få upp konst på väggarna. Den här fina postern i en beige nyans är perfekt för ett harmoniskt hem. Köp den här (länk till Tradedoubler.com).

Gardiner, H&M

Dessa härliga linnegardiner ger en inramning till ett rum utan att bli för tunga. Linnetyget tillsammans med den beiga färgen ger liv till rummet. Köp dem här (länk till Apprl).

Kruka, Dbkd

En mindre kruka som passar till nästan alla platser, växter och inredning. Köp den här (länk till Tradedoubler.com).

LÄS MER:

Fina bänkar att inreda balkongen med

14 inredningsdetaljer i trendfärgen gul

Fina rottingmöbler att inreda balkongen med