Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Hemma hosInredningsnyheterELLE Deco Design AwardsKöksinspiration

Inred med trendigt jordnära färger – 14 utvalda detaljer

08 sep, 2020 
jordnära färger inredningstrend hösten 2020
Terrakotta, chokladbrunt och rogivande beige. Inred med de trendigt jordiga färgerna i hemmet. Vi har valt ut 14 detaljer som adderar den mysiga, jordnära känslan till inredningen.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Ett ombonat, hemtrevligt hem är något många vill ha – särskilt det här året när vi tillbringar så mycket mer tid i hemmet. Jordiga färger, det vill säga nyanser av bland annat brunt och beige, har blivit en trendig favorit, eftersom färgerna på ett enkelt sätt gör inredningen snäppet mer mysig och murrig.

Vill du också skapa stilen hemma? Vi har valt ut 14 fina inredningsdetaljer i jordnära toner som finns i butik just nu:

1. Fåtölj, Ferm Living

fåtölj rico från Ferm living

Fåtöljen Rico lounge chair i bouclétyg gör hemmet mysigt med sin runda form och är skön att sjunka ner i. Den jordnära färgen bidrar till en harmonisk känsla i inredningen. Finns även som soffa samt i olika färger. Här kan du köpa den (reklamlänk).

Annons

2. Vas, Bloomingville

brun glasvas från Bloomingville

Glasvas med böljande form i tonat, brunt glas. Lika fin med blommor och kvistar i som den är för sig själv i bokhyllan. Här kan du köpa den (reklamlänk).

3. Plafond, PR Home

 

plafond i linnetyg

Rund plafond i fint linnetyg som ger en mjuk känsla till rummet och passar särskilt bra i hem med lägre takhöjd. Här kan du köpa den (reklamlänk).

Annons

4. Mörkläggningsgardin, Ellos Home

brunbeige mörkläggningsgardin från Ellos Home

Oeko-Tex-certifierad mörkläggningsgardin i twill, här i en jordig beige, finns också i grått och rostbrunt. Gardinen ska stänga ute upp till 95 procent av ljuset och finns i tre längder. Här kan du köpa den (reklamlänk).

5. Pläd, Lexington

beige brun pläd från lexington

Beigebrun pläd med rutigt mönster och fransar från Lexington. Adderar jordnära färg till inredning och värmer väl året om. Här kan du köpa den (reklamlänk).

Annons

6. Sammetskudde, Ellos Home

sammetskudde i brunt från ellos home

Stilren sammetskudde som finns i flera olika jordnära nyanser, här i en härlig chokladbrun nyans. Kuddfodralet har en dekorsöm runt och stängs med dragkedja. Här kan du köpa den (reklamlänk).

7. Doftpinnar, Skandinavisk

hygge doftpinnar från skandinavisk

Addera jordnära toner och myskänsla till inredningen med doftpinnar från Skandinavisk. Hygge har en glashållare i brunt och sprider en doft av svart te, myntablad, torkade äpplen och kanel som fulländar de mysiga höstkvällarna hemma. Här kan du köpa den (reklamlänk).

Annons

8. Ullmatta, Chhatwal & Jonsson

ullmatta från Chhatwal & jonsson i beige och brunt

Ullmattan Mala kombinerar tre jordnära färger i ett geometriskt mönster som kan upplevas både subtilt och som ett blickfång beroende på hur man inreder med mattan. Mattan är hela 230 x 320 centimeter stor, vilket gör den till ett bra val i vardagsrummet. Här kan du köpa den (reklamlänk).

9. Kruka, Hay

terrakotta kruka från hay

Facade är en stilren kruka i mörk terrakotta med en räfflad, oglaserad yta på utsidan. Ingår i en serie krukor och vaser i olika former och storlekar. Här kan du köpa den (reklamlänk).

Annons

10. Golvlampan Gräshoppa, Gubi

gräshoppa från gubi i varmgrått

Förutom de jordnära färgerna bidrar även mysig belysning till en ombonad känsla. Designklassikern Gräshoppa i varmgrått prickar in båda delarna och är en klassiker som stått sig sedan 40-talet. Här kan du köpa den (reklamlänk).

11. Vas, Cooee

Vas i sandfärg från Cooee

Rund, handgjord vas i den matta färgen Sand från svenska Cooee Design. Vasen finns i flera olika storlekar och färger som går att matcha sinsemellan eller använda separat. Här kan du köpa den (reklamlänk).

Annons

12. Pläd, Scandi living

beigebrun pläd från scandi living

Vävda bomullspläden Mist i sandfärgat från Scandi Living har ett tonat mönster i randigt, som ger en subtil jordig touch till hemmet. Finns i flera färger. Här kan du köpa den (reklamlänk).

13. Vas, Jotex

jordig vas från jotex

Vas i handmålad keramik med organisk form och struktur. Finns i olika storlekar. Här kan du köpa den (reklamlänk).

Annons

14. Matta, Classic Collection

mattan copenhagen från classic collection

Ullmattan Copenhagen är en monokromt mönstrad matta där mönstret träder fram med en upphöjd lugg mot den slätvävda basen. Finns i flera färger. Här kan du köpa den (reklamlänk).

Läs mer:

Så väljer du rätt beige nyans till väggarna

Inredningsdetaljer som passar till det beigea vardagsrummet 

5 trender hösten 2020 – enligt 3 days of design

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons