Inred med loppisfynd – fyra vintagetips från Paris

03 maj, 2014

Behöver du tips på hur du kan inreda med loppisfynd och vintage? Vår bloggare Anna MalmbergNorthern Delight är en mästare på att vintagefynda. Nu har hon varit hemma hos vännerna Mia och JB i Paris. Där hittar hon massor med inspiration på hur du kan återanvända gamla prylar. Anna Malmberg har tagit alla bilder och ännu fler hittar du på hennes blogg!

Fixa stilen – här är fyra fina tips! 

1. Gör en tavelvägg Att köpa konst på gallerier kan bli dyrt. Släpp istället loss kreativiteten och blanda hötorgskonst med gamla foton och vackra ramar som ofta inte kostar många kronor i loppislådan. Satsa på ett tema, eller blanda fritt!

2. Återanvänd Tänk utanför boxen. Kanske kan de uttjänta loppisprylarna användas för något annat än den funktion de en gång gjordes för? Fruktlådor i trä förvandlas enkelt till en snygg hylla och en gammal burk blir en blomkruka!

3. Gör ett bord Gamla koffertar passar perfekt som soffbord. Stapla dem på varandra och skapa ett vackert stilleben med hjälp blandade loppisfynd ovanpå. På liten yta fungerar de dessutom dubbelt som förvaringsutrymme.

4. Gruppera Att placera flera prylar ihop skapar sammanhang och spännande möten. Ett stilleben kan lika gärna stå på golvet som på bordet. Överraska med en oväntad detalj – som den uppstoppade alligatorn!