Ikea och Sonos släpper ny högtalarlampa – se bilderna

07 okt, 2021 
AvLinnéa Ruiz Mutikainen
Ikea och Sonos släpper ny högtalarlampa Symfonisk 11 november 2021
Högkvalitativt ljud möter stilren estetik. Säg hej till Ikea och Sonos nya, uppdaterade högtalarlampa Symfonisk!
Annons
TV: Inredningstrender hösten 2021- åtta trender att ha koll på
TV: Inredningstrender hösten 2021- åtta trender att ha koll på

2019 presenteras Symfonisk, en helt ny Ikea-serie i samarbete med teknikjätten Sonos. Serien lyfter smart hemelektronik som inte kompromissar med stilrena uttryck. Den allra första produkten som presenteras är högtalarlampan Symfonisk med inbyggd wifi-högtalare.

Ikea släpper ny högtalarlampa med Sonos
Nu välkomnar vi Ikea och Sonos nya Symfonisk högtalarlampa.

Två år senare kommer högtalarlampan i ny version – här är allt du behöver veta om det kommande släppet.

Annons

Ikea och Sonos släpper en ny Symfonisk högtalarlampa

I takt med att ljud och ljus blir allt mer närvarande i våra hem kommer fler smarta och stilsäkra lösningar som resonerar väl med våra befintliga inredningsstilar. Den nya versionen av högtalarlampan Symfonisk kombinerar smart belysning med högkvalitativt ljud i en stilren design. Jämfört med den tidigare högtalarlampan är estetiken renare med fler smarta funktioner.

Ikea släpper ny högtalarlampa med Sonos, olika färger
Sätt personlig prägel på högtalarlampan genom att välja utförande på lampbas och lampskärm.

– Genom lanseringen av den första Symfonisk lärde vi oss mycket om hur den används i hemmen. Vi erbjuder också fler designval, vilket gör lamphögtalaren ännu enklare att anpassa för varje individuellt hem, säger Stjepan Begic, produktägare på Ikea of Sweden.

Annons

Gör lampan mer personlig – från start till mål

En stort utropstecken för den uppdaterade högtalarlampan är dess anpassningsbara design. Symfonisk kommer i separata delar vilket gör det enklare att anpassa belysningen efter din egen stil. Lampbasen finns i svart och vitt medan lampskärmen, som även den kommer i samma färger, finns i glas och textil.

– När människor investerar i sina hem hittar de kreativa sätt att visa upp sin personliga stil där ljud snabbt har blivit ett viktigt element för att skapa rätt atmosfär., säger Sara Morris, produktägare på Sonos.

Ikea släpper ny högtalarlampa med Sonos, svart lampa
Utöver de estetiska förbättringarna har även ljudet fått sig en maffig uppgradering.

Rent ljudmässigt består nya Symfonisk av en anpassad vågledare som boostar ljudupplevelsen samtidigt som den säkerställer ett bra ljudflöde från alla vinklar. Anslut högtalaren via wifi som rummets huvudsakliga ljudkälla eller som komplement till andra Sonos-produkter.

Annons

Ikeas nya högtalarlampa – då släpps den

Sugen på att investera i den nya högtalarlampan? Symfonisk högtalarlampa släpps torsdagen den 11 november 2021 online på ikea.se och i alla svenska Ikea-varuhus.

Foto: Ikea.

TV: Julen på IKEA 2021 – spana in vinterns nyheter
TV: Julen på IKEA 2021 – spana in vinterns nyheter
Annons