Populärt: Hemma hosInredningsnyheterELLE Deco Design AwardsKöksinspiration

Ikea lanserar ny kollektion fotokonst

01 mar, 2016 
AvElsa Maria Axelsson
I april släpper Ikea en ny konstkollektion i samarbete med fotokonstnärer. De kommer bara finnas i begränsad upplaga så det gäller att vara snabb om man vill ha en tavla.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Nu till våren presenterar Ikea en ny kollektion med fotokonst som kommer att säljas i begränsad upplaga. Elva samtida konstnärer från hela världen har skapat konsten. Med allt från abstrakt till figurativt skapar konsten en mångfald för alla att ta del av.

900_a91da1c3c4a9f802_org

– IKEA Art Event handlar om att göra konst tillgänglig för många människor. Vi vill göra det möjligt att inreda ett hem med konst som ett naturligt inslag – och vi vill att konstverken ska vara både unika och prisvärda, säger Henrik Most, kreativ ledare på IKEA of Sweden.

Annons
900_831b834ff7b6e3d4_org

Bland konstnärerna hittar vi bland andra Mandy Barker, Mathieu César, Bobby Doherty och Natalia Edenmont. Ikea förvandlas under våren till världens största galleri men om du vill ha någon av verken får du skynda då de bara finns i begränsad upplaga.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons