Populärt: Hemma hosInredningsnyheterELLE Deco Design AwardsKöksinspirationPåskdekorationerPåskpyssel och DIY

Ikea lanserar ännu fler höstnyheter – se bilderna här

02 sep, 2020 
Höstnyheterna hos Ikea fortsätter att trilla in! Vi har samlat fler höstnyheter hösten 2020.
Annons

Videon kunde inte hittas

 

I juni kunde vi avslöja Ikeas första höstnyheter 2020 med fokus på kreativa lösningar i hemmet. Nu har fler höstnyheter släppts och det bjuds på magiska färgmöten, spännande former och inte minst funktionell förvaring. Gemensamt för flera av höstens Ikea-nyheter är den traditionella stilen, med varma toner i fokus så som rubinrött och mörkgrönt.

Annons

Bland Ikeas höstnyheter hittar vi flera inredningsdetaljer i naturnära material, som spegeln Kristinelund med en trendsäker ram i rottingkaraktär.

De smarta förvaringskorgarna Lustigkurre hjälper dig inte bara att organisera småsaker på ett och samma ställe utan är också bra för miljön. Korgarna är gjorda av sjögräs, som under lång tid har använts för att fläta olika typer av föremål och har vackra naturliga färgvariationer som gör varje sjögräsprodukt helt unik.

Annons

Smart förvaringsserie bland Ikeas höstnyheter 2020

En riktigt spännande höstnyhet hos Ikea är förvaringsserien Hauga som går i klassisk stil med både öppen och sluten förvaring – vilket gör den perfekt för alla hemmets rum. Den går att anpassa och kombinera i både större och mindre lösningar beroende på tycke och smak.

Annons

Byråar, garderober, skåp, sidobord och TV-bänk ingår alla i Hauga-serien. Alla enheter har inramade sidor längst upp som hjälper dig att maxa förvaringsutrymmet upptill.

Annons

Belysningen får också ett nytillskott i familjen med lamporna i serien Solklint – som är så mycket mer än bara ljuskällor. Utmärkande för serien är att lamporna är gjorda i grått klarglas och mässing, två material som skapar ett väldigt stilfullt intryck ihop.

Annons

Lamporna ger ett behagligt stämningsljus som gör sig fint i höstmörkret och dessutom skapar mysiga skuggor på väggar och i tak.

Lila lampa från Ikea hösten 2020
Satsa på ljuskällor i trendigt dova toner.
Lampa från Ikea hösten 2020
Kombinera flera lampor ur samma serie för ett enhetligt intryck.
Annons

Textilier hos Ikea hösten 2020

Höstens textilier kombinerar kvalitet med lekfulla, härliga utföranden. Trubbtåg är ett härligt påslakanset i bomull från hållbara källor och lyocell. Sömmarna tillför en stilren detalj och skapar riktig lyxkänsla.

Trubbtåg påslakanset från Ikea hösten 2020
Dröm sött med Trubbtåg i behaglig percale.

Påslakansetet är gjort i percale, vilket inte bara skapar en sofistikerad känsla utan också behåller en sval känsla vilket underlättar för en god natts sömn.

Annons
Ikeas nya kollektion Dekorera från Ikea hösten 2020
Dekorera – en höstig färgfest där dova färger möter mönster.

För dig som inte kan få nog av textilier har Ikea även en textilkollektion på tillfälligt besök hösten 2020. Kollektionen Dekorera har allt för höstmyset med kuddar, plädar och mattor – och missa inte fåtöljen Strandmon. Fåtöljen har ett löst överdrag perfekt om du vill ändra uttryck eller bara skydda originalklädsen från fläckar.

Fåtöljen Strandmon från Ikea hösten 2020
Fåtöljen Strandmon är både snygg och praktisk.
Svarta ljusstakar från Ikea hösten 2020
Statementljusstakar med lekfull, sfärisk form.
Annons
Brickor från Ikea hösten 2020
Enkla detaljer med färg i fokus.

För köket ser vi skålar, kanna och vaser i runda och mjuka former med inspiration från den traditonella hantverksstilen i norra Europa.

Annons
Koppar Backig från Ikea hösten 2020
Investera i tidlösa koppar som fungerar säsong efter säsong.
Porslin från Ikea hösten 2020
Blom- och växtmönstrat tar plats hos Ikea i höst.
Vaser från Ikea hösten 2020
Avskalat möter mönstrat i en härlig mix.

Höstnyheterna landar i butik i oktober 2020 både på Ikeas varuhus och online, på ikea.se.

Foto: Ikea.

LÄS MER:

Annons