Populärt: Hemma hosInredningsnyheterELLE Deco Design AwardsKöksinspirationPåskdekorationerPåskpyssel och DIY

Smygkika på nya Ikea-katalogen – se de första bilderna här

12 feb, 2020 
Ikea katalogen våren 2020 är här
Äntligen är den nya Ikea-katalogen på väg! Men redan nu kan du ta en smygtitt på de inspirerande interiörerna och nyheterna. Se de första bilderna ur katalogen här!
Annons

I dag är det Sverigepremiär för den nya Ikea-katalogen för våren och sommaren 2020. Inom kort börjar den dimpa ner i brevlådor runt om i landet, men vi har redan tagit en smygkik – och nu kan du också göra det! I år innehåller inspirationsbibeln flera nyheter, inredningsidéer och många smarta förvaringslösningar för hemmets alla rum.

Ett av vårens stora fokus är förvaring och inredningslösningar som underlättar vardagen, gör livet hemma mer hållbart och uppmuntrar till hälsosammare vanor. Precis vad många är ute efter när de tar tag i den stora vårstädningen helt enkelt.

Ikea katalogen våren 2020
Ikeas katalog för våren och sommaren 2020 är (äntligen!) här. Foto: Ikea

– Smart förvaring hjälper dig att spara värdefull tid i vardagen och att verkligen ta vara på dina ägodelar. Utgå från dina behov och välj en lösning som passar just din yta och din inredningsstil, tipsar Tori Newman, inredningschef på Ikea Sverige.

Annons

I den nya Ikea-katalogen får vi inspireras av fem väldigt olika och personliga hem som alla bjuder på smarta lösningar för olika behov. Dessutom får vi se flera inredningsnyheter från möbeljätten. Nu lanseras bland annat öppen förvaring för förvaringsserien Platsa, den snygga taklampskärmen Torared designad av Emma Olbers och Nordkisa, en serie möbler tillverkade i hållbar och vacker bambu.

Spana in de första bilderna från Ikea-katalogen 2020:

Vårens inredning på Ikea 2020
Detaljer ur Ikea-katalogen 2020
Detaljer och möbler i sjögräs från Ikea
Strandmon fåtölj från Ikea i hundtandsmönster

Den klassiska Ikea-fåtöljen Strandmon, som lanserades redan under 50-talet och var en av Ingvar Kamprads favoriter, får en uppdatering med ny klädsel i hundtandsmönster i år.

Annons
Grått kök från Ikea-katalogen 2020
Grönt kök från Ikea-katalogen 2020
Snyggt kök från Ikea våren 2020

Förutom förvaring så har köket fått en central roll i vårens nya Ikea-katalog. Fokus ligger inte bara på snygga luckor och beslag, utan även på nödvändigheter som smart matförvaring som minskar matsvinnet, detaljer för odling i hemmet och produkter som underlättar källsorteringen.

Annons
Rosa lampa från Ikea-katalogen 2020
Nya påslakan från Ikea våren 2020
Skrivbord från Ikea 2020
sovrum i blått med snygg förvaring
Annons
Badrum i grönt, vitt och rosa från Ikea

I årets Ikea-katalog finns något för de flesta – oavsett hur man bor, vilken inredningsstil man gillar och hur mycket man vill spendera på möbler och inredning.

Annons
Hallförvaring hos barnfamilj i Ikea-katalogen
Personlig inredning i Ikea-katalogen 2020
Vilsamt sovrum från Ikea-katalogen 2020
Badrumsskåp från Ikea
Annons

Ikea-katalogen börjar dyka upp i brevlådor från och med i dag, men katalogen kommer även att publiceras digitalt på Ikeas hemsida under förmiddagen.

Läs mer:

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons