Populärt: Hemma hosInredningsnyheterELLE Deco Design AwardsKöksinspirationPåskdekorationerPåskpyssel och DIY

Ikea bjuder in till middag med nya kollektionen Sittning!

20 aug, 2015 
AvCassandra Lundgren
Annons

Ikea har tagit fram den tillfälliga kollektionen Sittning med olika typer av naturmaterial för att hylla glädjen i att dela en måltid och umgås med nära och kära! De vill att kollektionen ska passa lika bra  på en spontan afterwork som under middagen med hela släkten. Inget tillfälle ska kännas för litet eller stort!

”Sittning handlar om att rama in både maten och ögonblicket. Vi gillar alla att umgås med våra vänner och dela något som är mer än bara en måltid. Satsa på det enkla och vackra på ett avspänt, varmt och inbjudande sätt.” Säger Sigga Heimis, kreativ ledare för den nya och tillfälliga kollektionen.

Här kan du spana in kollektionen som bjuder in till en familjär stämning runt matbordet!

Sittning18

Kollektionen består av 40 delar där tallrikar, serveringsfat, glas, bestick, vaser, ljusstakar och dukar ingår.

Sittning4

Sittning1

Sittning5

Annons
Sittning2
Sittning7

Sittning9

Sittning9

”När jag designade kollektionens dukar hämtade jag inspiration från gamla hemvävda bondemönster. Jag ville göra något oväntat med klassiska ränder, fiskbensmönster och diamantmönster, men ändå behålla ett sobert och subtilt uttryck.” Säger textildesignern Maria Vinka. 

Annons

Sittning10

Sittning11

Sittning3

Sittning12

Sittning13
Sittning16

Sittning14

Säljstart för kollektionen är den 11 september!

 

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons