Populärt: Hemma hosInredningsnyheterELLE Deco Design AwardsKöksinspirationPåskdekorationerPåskpyssel och DIY

Idéspecial: Isabelle inreder barnrum för Granit

09 jul, 2015 
AvCassandra Lundgren
Annons
barnrum isabelle mcallister tolkar granit
Vår kreativa bloggare Isabelle McAllister är lite av en expert på barnrum. Nu tolkar hon Granits höstkollektion och resultatet är en färgstark inspirationsbomb full med smarta idéer till barnrummet!

 

 

barnrum inspiration isabelle mcallister granit
Förvaring och flexibilitet är ofta A och O i barnrummet. Rejäla hyllor med tydligt utmärkta förvaringsboxar är en bra start. Ett lågt bord på hjul kan enkelt skjutas ur vägen när lekarna kräver större golvutrymme. Kuddar är bra alternativ till små ostadiga barnpallar. En discokula blir pricken över i!
barnrum inspiration sätt hjul på legoplattan
Genom att fästa Legot på en hjulplatta kan barnen enkelt flytta sina storverk mellan olika rum utan att riskera att Legoborgen blir en ruin.
barnrum inspiration ordning och reda förvaring
Ännu mer smart förvaring! En serveringsvagn full med pyssel kan följa med ut till köksbordet när stora projekt ska utföras. Här utnyttjas väggen för förvaring och barnens senaste alster kan hängas upp på clipboards eller en vajer med klämmor. En ljusslinga kompletterar allmänljuset och skapar en mysig stämning.
Annons

– För att få det att funka så gäller det att skapa en bra bas. Där saker kan leva runt, men samtidigt har sina specifika platser. Och som får röran att se bra ut, säger Isabelle.

barnrum inspiration gör dockskåp av trälådor
Att få sitt eget dockskåp är många barns dröm – och det behöver inte vara mer komplicerat än en trälåda! Måla tillsammans och inred med vimplar som du lätt gör själv med tråd, sax, papper och lim eller washitejp.
barnrum inspiration picknick på golvet tält barn romerska ringar
Duka upp till en riktigt mysig innepicknick när regnet smattrar mot fönstret. Skapa en mjuk bas med filtar, kuddar och ett tält. Saften blir till drakblod och kaktussamlingen till en djungel! Ledlampor – som inte blir varma – kan med fantasins hjälp bli både stjärnor och en öppen eld.
Annons

Granits höstnyheter finns i butik den 10 september.

 

Annons