Populärt: Hemma hosInredningsnyheterELLE Deco Design AwardsKöksinspirationInspiration för balkongenSe ELLE Hemma hos

I dag släpps Ilse Crawfords efterlängtade Sinnerlig!

14 aug, 2015 
AvCassandra Lundgren
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Många har väntat och längtat efter Ikeas nya kollektion Sinnerlig. Den är nämligen resultatet av ett unikt samarbete mellan Ikea och den världsberömda designern Ilse Crawford.

Ikea och Ilses huvudsyfte med Sinnerlig var att skapa en kollektion som tilltalar människans sinnen. Där produkterna både ska vara vackra att se på men även behagliga att röra vid och använda.

Sinnerlig består av mer än 30 artiklar för matplatsen, arbetsplatsen och vardagsrummet men kan användas på många andra sätt.

sinnerlig23

 

Annons

”Vi har lagt märke till att ju mer digitala våra liv blir, desto större blir vår längtan efter det fysiska. Det hand – lar om balans. I dag har vi alltid en digital enhet i närheten och är så gott som ständigt uppkopplade, oavsett var vi befinner oss. Vi kan se förändringar när det gäller arbetsplatsen. Där ersätts hårda ytor med mer taktila material, som exempelvis trä och andra naturmaterial, som tilltalar människans sinnen.” Säger Ilse Crawford.

Här kan du frossa i godbitar från Ilses kollektion Sinnerlig! 

sinnerlig1
Ssinnerlig2
Annons
sinnerlig3
sinnerlig4
Annons
sinnerlig5
sinnerlig6
Annons
sinnerlig8
sinnerlig9
Annons
sinnerlig10
sinnerlig12
Annons
sinnerlig14
sinnerlig15
Annons

sinnerlig13

Från och med i dag, den 14 augusti 2015 finns kollektionen på utvalda Ikea-varuhus och kommer att finnas tillgänglig under ett år.

Här kan du läsa mer om kollektionen, kolla närmare på produkterna samt hitta priser! 

Annons