Populärt: Hemma hosInredningsnyheterELLE Deco Design AwardsKöksinspirationInspiration för balkongenSe ELLE Hemma hos

Husdrömmar Sicilien säsong 2 – då har nya säsongen premiär

26 maj, 2021 
Husdrömmar Sicilien säsong två har premiär på SVT och SVT Play den 30 september 2021
Husdrömmar Sicilien-entusiaster, se hit! SVTs succéserie är som bekant tillbaka för en andra säsong – då har den premiär.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
TV: Marie Olsson Nylander om nya säsongen av "Husdrömmar Sicilien"Brand logo
TV: Marie Olsson Nylander om nya säsongen av "Husdrömmar Sicilien"

Längtar du också efter en ny säsong av Husdrömmar Sicilien? Vi är nog många som mer än gärna hämtar solig inspiration från familjen Olsson Nylanders drömlika projekt på Sicilien. Säsong nummer två går av stapeln i september 2021 och följer nästa steg i den inspirerande förvandlingen.

Det här är SVT-succén Husdrömmar

2014 hade Husdrömmar premiär på SVT, ett program som sedan starten varit omåttligt populärt bland inredningsintresserade (och husdrömmare) över hela landet. Serien följer husprojekt från allra första spadtag till färdig produkt, från storslagna villor och egenritade lösningar till omfattande renoveringar och nytänkande compact living-hem.

Annons

Stylisten Marie Olsson Nylander och hennes man Bill syns i Husdrömmars allra första säsong. Paret, med fyra renoveringar på tio år i bagaget, tar sig an ett nytt projekt i Höganäs.

Marie Olsson Nylander och maken Bill med familj i Husdrömmar Sicilien
Familjen Olsson Nylander gick från sin lokala husdröm i Höganäs till ett storslaget drömprojekt på Sicilien. Foto: Mike Karlsson Lundgren/SVT.

I oktober 2018 köper paret ett gammalt palats på Sicilien som vi får följa i SVTs spinoff-serie Husdrömmar Sicilien.

Husdrömmar Sicilien hade premiär 2020

Det storslagna huset Palazzo Cirillo på 450 kvadratmeter och tre våningar är beläget i lilla sicilianska byn Termini Imerese. När familjen inleder renoveringen är palatset mer eller mindre förfallet.

Annons
Husdrömmar Sicilien säsong två fortsätter följa familjen Olsson Nylanders renovering
Säsong två av Husdrömmar Sicilien följer den fortsatta förvandlingen av Palazzo Cirillo.

Första säsongen, med premiär i april 2020, följer både framgång och utmaningar och blir snabbt omtyckt i tider då världen stängs ner i rasande fart och peppen känns extra välbehövd.

Husdrömmar Sicilien säsong 2 – och då har den premiär

Säsong två av Husdrömmar Sicilien, som filmas just nu, började filmas redan i början av förra året men avbröts när pandemin tog fart. På Instagram bekräftar nu Olsson Nylander själv att säsong två har premiär i 30 september 2021 – och som vi längtar.

Annons

Den nya säsongen följer nästa steg i det omfattande renoveringsarbetet, med stort fokus på trädgården som ska förvandlas till ett inbjudande utomhusrum.

Trädgården från Husdrömmar Sicilien
Trädgården är ett genomgående tema i den nya säsongen, ett projekt som kantas av både utmaningar och framgång.

Då trädgården är anlagd för länge sedan har den en ungefärlig motsvarighet till kulturminnesmärkning vilket gör projektet betydligt svårare.

Foto: Marie Olsson Nylander.

Annons