Hösten 2019 hos Zara Home – se kollektionen här

Zara Homes höstkollektion 2019 är här

Minimalistiskt, naturnära och harmoniskt. Så ser hösten 2019 ut hos Zara Home. Se kollektionen och våra favoriter här.
31 juli, 2019

Hösten närmar sig och hos Zara Home har den redan anlänt i form av en ny höstkollektion för hemmets alla rum. Säsongens nyheter går i en balanserad färgpalett med milda, ljusa nyanser av beige, grått, brunt och vitt.

Den naturnära färgkartan är lugn och ger ett varmt helhetsintryck. Spänningen och variationen i inredningskollektionen skapas med hjälp av texturer på ytorna och i materialen.

Kollektionen går under namnet A Life of Simplicity och det är just minimalism som i all sin enkelhet är den starkast lysande trenden hos Zara Home i höst. Det är avskalat och subtilt, men samtidigt bildas en elegant balans med varken för lite eller för mycket.

Inspirationsbilderna på kollektionen visar upp ett kurerat och varsamt inrett hem. Köket får å sin sida gärna ha rustika influenser, så minimalismen i höst behöver inte nödvändigtvis betyda stramt, nutida och avskalat i designväg.

Hösten på Zara Home är uppdelad enligt hemmets rum och det finns nyheter för sovrummet, vardagsrummet, matsalen och köket. För köket finns för första gången en kollektion med flertalet köksredskap, textilier och attiraljer i bland annat gjutjärn och bokträ. I höst fortsätter vi även se räfflat samt tonat glas och allra helst i form av återvunnet glas.

När det kommer till kökets större redskap har Zara Home i år gjort ett designsamarbete. En stekpanna, gryta och kastrull har tagits fram tillsammans med Berghoff, som tidigare vunnit designpriset Red Dot för sin köksutrustning.

Se sju av våra favoriter från Zara Homes höstkollektion 2019:

1. Vas med struktur, 499 kronor

Finns att köpa här.

2. Gjutjärnskastrull, 599 kronor

Finns att köpa här.

3. Förvaringsburkar med trälock, från 119 kronor

Finns att köpa här.

4. Servetter i linne, 259 kronor/set om fyra

Finns att köpa här.

5. Kuddöverdrag i linne, 249 kronor

Finns att köpa här.

6. Ugnsserveringsfat, från 249 kronor

Finns att köpa här.

7. Våfflad randig filt i bomull, 519 kronor

Finns att köpa här.

Foto: Zara Home

Läs mer:

Hösten hos Åhléns är här – se våra 9 favoriter

H&M Home utökar möbelsortimentet – se höstens nyheter

Hösten 2019 på Ikea – se de första nyheterna och våra favoriter