Artikeln innehåller reklamlänkar

Hösten 2019 hos Jotex är här – se våra favoriter

Jotex höst 2019

Sandbeige, trendiga material och keramik med böljande mönster. Höstens kollektion hos Jotex bjuder på mycket fint i harmoniskt ljus tappning. Spana in bilderna och våra favoriter nedan!
26 augusti, 2019

Hösten har redan tidigare anlänt till H&M Home, Åhléns och Zara Home – och nu har den även kommit till Jotex.

Det är tre färgteman som dominerar höstens kollektion hos Jotex, som går under namnet Time for a change. De tre paletterna är vitt och sandbeige, en färgtrio med svart, vitt och brunt samt den jordiga kombinationen brunt och sandfärgat. Kulörerna bildar en ljus och naturnära helhet som är trendriktig i höst.

Rena linjer och tidlösa former kommer bilda ett harmoniskt intryck i hemmet i höst och vinter, åtminstone om vi ska tro Jotex nyheter för säsongen. Materialmixen i kollektionen är stor, men de populäraste är linne, keramik och sammet, gärna i trendigt manchesterrandigt, samt nattsvarta detaljer.

Höstkollektionen lägger fokus på sovrummet som en stillsam, rogivande plats i hemmet och just lugn och ro är ett övergripande tema. Nyheterna för hemmet följer den nya ljusa inredningstrenden som råder, men det skapas fina kontraster och djup med svärta samt med mörkare detaljer i trä.

Här är nio av våra favoriter ur Jotex höstkollektion 2019:

1. Kuddfordral i manchester, 79 kronor

Trendigt kuddfodral i smalrandig manchester. Finns i beige, naturvitt, svart och två nyanser av brunt. Finns att köpa här (länk till Awin.com).

2. Karmstol i linne, 1 699 kronor

Stol med rundad rygg som passar i kök, matsal och vid skrivbordet. Finns att köpa här (länk till Awin.com).

3. Djulia påslakanset, från 499 kronor

Påslakanset i bomullssatin som finns i två alternativt tre delar. Lakanet har ett jacquardvävt mönster i beige alternativt grått som ger en fin monokrom känsla. Finns att köpa här (länk till Awin.com).

4. Vas Waco, 499 kronor

Hög, dekorativ vas i emaljerad metall med puvlerlackad utsida. Vasen finns i vitt och svart. Finns att köpa här (länk till Awin.com).

5. Vancouver fåtölj, 6 999 kronor

Bred fåtölj med stomme i mangoträ och rotting samt fast sits i randigt linnetyg. Ryggkudden är löstagbar. Finns att köpa här (länk till Awin.com).

6. Shanghai sittpuff, 2 699 kronor

Stor rund sittpuff i mjuk sammet som passar som en fin detalj, en praktisk sittplats eller varför inte som ett elegant soffbord? Puffen finns i trendigt ljusbeige, men även i grått och karamellbrunt. Finns att köpa här (länk till Awin.com).

7. Bubba vas, 499 kronor

Handgjord vas med vacker böljande form i glaserad keramik. Vasen finns i två storlekar. Finns att köpa här (länk till Awin.com).

8. Graham soffbord, 3 499 kronor

Lågt kvadratiskt soffbord i mangoträ med praktisk förvaring under bordsskivan som är utformad som en bricka. Soffbordet finns i svart och i mahognybrunt och i två storlekar. Finns att köpa här (länk till Awin.com).

9. Skål Shelby, 699 kronor

Vit skål i blank, tunn metall med vacker oregelbunden form. Finns även i mindre format. Finns att köpa här (länk till Awin.com).

Läs mer:

Höstens inredningstrender 2019 – enligt Formex

Ljust och fräscht i ny tappning – knepen som gör att du lyckas med stilen

Hösten 2019 på Ikea – se de första nyheterna här