Hösten 2019 hos H&M Home – frontas av Poppy Delevingne

H&M Homes höstkollektion med Poppy Delevingne

H&M Home visar upp sin höstkollektion i stilikonen Poppy Delevingnes hem i London. Tjuvkika på det härligt eklektiskt inredda hemmet och säsongens nyheter nedan!
12 augusti, 2019

Hösten har anlänt till inredningsbutikerna som börjar fyllas på med nyheter och höstkollektioner. Hos H&M Home går höstens inredningstrender i maximalistisk anda med en jordnära grund, vilket erbjuder något för de flesta smaker. Kollektionen i stort bejakar det tidlösa och naturnära, medan detaljerna är eklektiska och nyckelmaterialen utgörs av grön marmor, mässing och den mjuka sammeten.

Det är den brittiska it-tjejen, modellen och skådespelaren Poppy Delevingne som frontar höstkampanjen i år. Den nya kollektionen presenteras i form av ett Hemma hos-reportage i hennes London-hem.

Förutom höstens nyheter från H&M Home bjuds det på en stor dos inredningsinspiration från Poppys eget hem som starkt präglas av hennes unika, färgsprakande personlighet och stil. Inspirationen har hon främst hämtat från filmer och från modevärlden och de starkast lysande stjärnorna är materialmixen, de eklektiska detaljerna och en härlig bonanza av färger och mönster.

H&M Homes höstkollektion hos Poppy Delvingne

Poppy Delevingnes hem är glamouröst med en modern känsla – det är lyxigt, men samtidigt roligt. Modiga färg- och mönsterkombinationer skapar blickfång i inredningen tillsammans med souvenirer från hennes resor. Sovrummet går nästan helt i nyanser av ljust rosa och badrummet går i grönt med detaljer i mässing. Höstens populära material sammet kombineras med unika vintageföremål och de ljusare nyanserna av rosa och grönt kontrasteras med mörkare kulörer för en ombonad känsla i hemmet.

H&M Homes höstkollektion syns i hemmet i form av flera nyanser av grönt, detaljer i både naturmaterial och mässingsfärg samt dovt rosa nyanser och utstickande detaljer, exempelvis ett kuddfodral med en björn på. Detaljerna som sticker ut kan lika väl kombineras med dämpade toner och en monokrom, naturnära grund om man föredrar några få blickfångare i inredningen och inte vill ta ut svängarna lika mycket.

Poppy Delevingne är ansiktet utåt för H&M Homes höstkollektion

Bakom kulisserna på kampanjen.

”Eftersom heminredning handlar om att omge sig med föremål man älskar blev jag exalterad för den här kampanjen med H&M Home då det verkligen passar mitt hem! Det är spännande att arbeta med ett internationellt inredningsföretag som har ett brett utbud av produkter, särskilt då jag gillar att blanda texturer, färger och material,” säger Poppy Delevingne om kampanjen, som går under namnet At Home With Poppy Delevingne, i ett pressmeddelande.

Höstkollektionen släpps i butik och online torsdagen den 15 augusti.

Se fem favoriter ur kollektionen nedan:

1. Påslakanset i tvättad linne, 699 kronor

2. Vas i grönt glas, 299 kronor

3. Korg i flätad rotting, 399 kronor

4. Djupgrön pläd med fransar, 399 kronor

5. Bricka i trä, 149 kronor/styck

Foto: H&M Home

Läs mer:

H&M Home utökar möbelsortimentet – se höstens nyheter

Hösten 2019 hos Zara Home – se kollektionen här

Hösten hos Åhléns är här – se våra 9 favoriter