H&M Home öppnar ny stor pop up-butik

H&M Home öppnar ny stor pop up-butik

Nu lanserar H&M Sverige en egen pop up-butik med massor av inredningsnyheter för hemmet.
30 augusti, 2016

Den 1 september slår H&M upp portarna till den nya pop up-butiken med inredningskonceptet H&M Home på Drottninggatan 50 i Stockholm. Butiken – som blir H&M:s största Home-avdelning i Sverige – kommer att erbjuda kunderna det senaste från H&M Home i form av produkter, trender och idéer för inredning.

Interiören i butiken, som är 370 kvadratmeter stor, kommer att spegla hem-konceptet och presenteras på inspirationsytor som illustrerar en hemmiljö genom vardagsrum, sovrum, badrum och kök.

Läs också: 5 favoriter ur H&M Homes höstkollektion

För att stärka shoppingupplevelsen ytterligare kommer kunder löpande få ta del av ett flertal spännande aktiviteter i butiken under hösten. I samband med öppningen kommer till exempel en kaffebar tillfälligt husera i butiken och längre fram kommer kunder kunna komplettera sin inredningsshopping med färska snittblommor.

– Det känns fantastiskt kul att få öppna en H&M Home pop up-butik i centrala Stockholm där vi kan överraska våra kunder med flera spännande aktiviteter. Genom den här pop up–butiken kommer vi ge våra kunder en inspirerande shoppingupplevelse som är något utöver det vanliga, säger Daniel Ervér, landschef för HM Sverige i ett pressmeddelande.

Av: Alva Fierr0

Artikeln publicerades ursprungligen på vår systersajt Residence.