Populärt: Hemma hosInredningsnyheterELLE Deco Design AwardsKöksinspirationInspiration för balkongen

H&M Home lanserar inredningskonsultation i butik

19 aug, 2019 
Snygga textilier, praktisk belysning och så klart rätt känsla. Inredning handlar om att styla sitt hem efter behov och stil. Nu lanserar H&M Home inredningskonsultation för att hjälpa sina kunder på traven.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Lagom till hösten är vi många som vill boa in oss hemma igen efter sommarens soliga dagar utomhus. Antalet bostadsaffärer har dessutom varit många under den senaste tiden, något som bidrar till att inredning och styling kommer in i vardagen för många.

H&M Home ligger rätt i tiden och breddar nu sitt serviceutbud. Inredningskedjan lanserar inredningshjälp i form av en stylingservice för sina kunder. Tjänsten syftar till att hjälpa kunder hitta rätt balans i inredningen hemma, oavsett om det handlar om vardagsrummet, köket, sovrummet eller barnrummet.

Från och med måndagen den 19 augusti erbjuds inredningskonsultation i konceptbutikerna i Stockholm (butikerna på Biblioteksgatan och Drottninggatan) samt i Malmö (butiken på Gustav Adolfs Torg). Inredningskonsultationen görs i samarbete med Hemisfär i Malmö och designstudion AM i butikerna i Stockholm. Anna Arehov, grundare av Hemisfär, har erfarenhet av inredningshjälp och -styling för både privatpersoner och företag, medan designstudion AM med Madeleine Ameln i spetsen har arbetat med inredning, grafisk formgivning och konst.

Annons

Många fördelar med homestyling

Stylingråden kommer att utgå från kundernas personliga stil och H&M Home-kunder kan få tips och råd av stylisterna både i butikerna och i hemmet. Stylingservicen kommer vara en del av det ordinarie serviceutbudet i H&M Homes konceptbutiker.

Inredningsstyling, även kallat homestyling, har blivit allt vanligare vid försäljning av bostäder, men det finns fler fördelar med att styla hemmet än en önskad prislapp. Rätt styling kan göra vardagen i hemmet lite trevligare och snyggare redan långt innan man ska sälja.

Styling av hemmet kan bidra till att fullända intrycket man är ute efter, få fram en viss känsla i ett rum eller genomgående i bostaden. Hemmet kan även bli mer funktionellt när inredningen stylas utifrån ett praktiskt perspektiv, exempelvis hur belysningen och möblerna placeras i förhållande till varandra.

Läs mer:

H&M Home utökar möbelsortimentet – se höstens nyheter

Poppy Delevingne frontar hösten 2019 hos H&M Home

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons