H&M home firar påsk med ny kollektion

H&M home lanserar ny kollektion påsken 2019

Påsken har kommit till H&M home, som passar på att släppa en ny kollektion inspirerad av solen och naturen. Här kan du kika på nyheterna.
28 mars, 2019

H&M home dukar, piffar och bäddar (bokstavligt talat) för påsken med en kollektion som präglas av färger, former och mönster från naturen.

Kollektionen är inspirerad av solrosor. Och det är mycket vårkänslor, men de flesta av nyheterna fungerar lika bra resten av året.

Så ser påsken ut hos H&M home:

– Med solen och ljuset som inspiration för kollektionen vill vi förmedla en känsla av energi, säger Johanna Malmgren som är konceptdesigner hos H&M home.

Den nya kollektionen sätter guldkant på påskbordet med gultonade glas för festliga drycker, porslin med guldrand och guldfärgade bestick. Tallrikarna och kopparna finns både i gult och med bladmönster.

Påskdekorationer i papper och keramik

Nya pappersdekorationer till riset och äggkoppar av keramik i form av gröna blad.

H&M homes nyheter till vardagsrummet och sovrummet

Kollektionen innehåller flera nya textilier i grönt och gult. En annan nyhet för våren är mattan i jute.

Mönstrade kuddar och en bubblig vas, som även finns i grönt.

Mjuka linnedynor är bra att ha när det vankas festligheter. I den nya kollektionen finns flera dynor, i soliga och naturnära nyanser.

Blommiga och färgglada sängkläder är en tydlig trend. H&M home gör sovrummet redo för våren med ett solrosmönstrat bäddset och en gul pläd.

Kuddar med insekter och solrosor

H&M har plockat in naturen som motiv på många sätt i kollektionen. Ett exempel är kuddarna, som finns i flera versioner med insekter och solrosor.

Fler detaljer från H&M homes nya kollektion

Bland nyheterna finns även en stilren vas i grönt glas. Stor nog att rymma en famn med blommor, men fungerar lika bra med ett par kvistar.

Den nya ljusstaken med en charmig nyckeldetalj finns i två storlekar. Tjusig på påsken absolut, men mässingsljustakar är fina året runt och får gärna samlas i ett helt gäng på bordet.

Kollektionen finns att köpa på H&M homes hemsida.

Foto: H&M home

Läs mer:

Påsken har kommit till Svenskt tenn – se nyheterna här 

Detaljerna som skapar vårens vackraste dukningar

Granit lanserar nyheter till sommarens balkong och uteplats