Populärt: Hemma hosInredningsnyheterELLE Deco Design AwardsKöksinspiration

Hays nya storsatsning – lanserar kollektion för köket

01 jun, 2017 
AvSanna Rossäng
Lägg Kitchen Market på minnet! Nu storsatsar Hay på ny kollektion för hemmets hjärta – köket!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Three days of design pågår för fullt i Köpenhamn. Under tre dagar visar danska företag upp sina showroom och butiker för designvärlden.

I år är av de stora snackisarna Hays nya storsatsning – Kitchen Market. Kollektionen är noga utvald i samråd med den danska kocken och matkreatören Frederik Bille Brahe och består av användbara köksprodukter: allt från kastruller, kokkärl, skärbrädor till glas, bestick och mycket annat.

Produkterna kommer i en stor variation av färger och strukturer i olika prisklasser. Allt för att var och en ska kunna skapa och använda kollektionen på sitt eget sätt.

Annons

Hay Kitchen Market består även av nya produkter designade av Hay, Big game, Shane Schneck, Clara von Zweigbergk, Richard Woods och George Sowden. Kollektionen lanseras den 22 augusti på MoMa Design Store i New York.

Annons

   

 

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons