Här visar Bianca Ingrosso upp sin nya lägenhet efter renoveringen

26 aug, 2019 
AvAnaïs González Cruz
Bianca Ingrosso ny lägenheten
I en ny vlogg på Youtube får vi äntligen kika på den renoverade trerummaren!
Annons

I början av året sålde tv-profilen Bianca Ingrosso sin bostad i Norra Djurgårdsstaden i Stockholm för att i stället köpa nytt. Valet föll på en trerumslägenhet på Östermalm, med utgångspriset 9 950 000 kronor.

Sedan dess har hantverkare arbetat intensivt med en omfattande renovering av lägenheten. Förutom att installera ett helt nytt kök har även badrummet renoverats och ett barnrum förvandlats till en walk in closet:

– Jag tror att det kommer bli så bra. Men det är verkligen sant som folk säger. Förvänta dig att det kommer problem på vägen, att det kommer ta längre tid, och att det kommer att bli dyrare än planerat, sa Bianca under sommaren i en vlogg på Youtube.

I ett nytt klipp på sin kanal visar 24-åringen nu upp resultatet av hantverkarnas hårda slit, som inretts av hennes pappas fru Åsa Ingrosso. Och det är onekligen en hel del som hänt sedan vi sist fick ta en titt i lägenheten på 97 kvadratmeter. Förbi hallen, som målats i en grå nyans, möts tittarna av badrummet, som ”totalrenoverats”.

Annons

– Vi har satt in nytt kakel, bytt toalett och bytt handfat, berättar hon.

Vidare går Bianca in i sovrummet, där det numera finns ett platsbyggt sminkbord – och såklart hennes walk in closet.

– Här mår vi jävligt bra, säger Bianca när hon kliver in.

Men det är köket som är det allra viktigaste rummet, ett kök hon beskriver som ”lägenhetens hjärta”:

– Det är det som gör att den här lägenheten är speciell.

Här har allt rivits och gjorts om. Åsa Ingrossos designplaner tog Bianca med storm och resultatet är hon mer än nöjd med:

– Det här är en totalsuccé, konstaterar hon.

Se Bianca Ingrossos lägenhet efter renoveringen:

Läs mer:

Foto: TT

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons