Populärt: Hemma hosInredningsnyheterELLE Deco Design AwardsKöksinspiration

Ellos Home öppnar ny konceptbutik i Göteborg

24 maj, 2018 
Grattis Göteborg! Västkusten får en ny inredningsbutik när Ellos Home i dag slår upp portarna till sin nya konceptbutik.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Ellos Home expanderar och öppnar nu en ny butik i centrala Göteborg. Butiken kommer fokusera på heminredning och blir den andra konceptbutiken för varumärket sedan den första butiken öppnade i Mall of Scandinavia år 2016.

Syftet med butiken är att inspirera och skapa en mötesplats för kunder. Butiken, som är 300 kvadrat stor, kommer ha allt från möbler och belysning till textilier och heminredningsdetaljer.

– Vårt butikskoncept Ellos Home är framtaget utifrån kundens behov och vår passion i att leverera en hög kundnöjdhet. Genom vårt butikskoncept möjliggör vi en kompletterande upplevelse till vår e-handel som inspirerar och guidar våra kunder samtidigt som vi får möjlighet att stärka varumärket och öka kännedomen om Ellos Home, säger Marina Davarinou, VD på Ellos, i ett pressmeddelande.

Butiken är öppen från och med den 24 maj och ligger på Korsgatan 13 i Göteborg.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons