Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Hemma hosInredningsnyheterELLE Deco Design AwardsKöksinspirationPåskdekorationerPåskpyssel och DIY

Här är våra favoriter ur Leilas nya Ellos-kollektion

01 okt, 2015 
AvSara Ångström Burling
Annons
leilalindholmellos

Leila Lindholm är en kvinna med många järn i elden, grytor på spisen eller hur en nu vill uttrycka det! Hon gör storsäljande kokböcker, har egna matprogram, tävlar just nu i Kockarnas kamp i TV4 och har även ett eget varumärke med flera butiker, Leila´s general store. Där säljer hon fina kökstextilier och utensilier i en vackert, lantlig stil.

Nu är hon aktuell med ett samarbete med Ellos (reklamlänk). Sweet Home Collection består av textilprodukter för hemmets alla rum med inspiration från den amerikanska östkusten, färgpaletten är framför allt blå och vit. Kollektionen består av allt från förkläden, kökshanddukar, servetter, grytvantar, till bäddset och mattor. I butik inom två veckor. Blommönstret på bäddsetet är Leilas egen favorit, som nu görs för första gången i blått.

Vi har valt ut tre fina produkter:

leilaellos1

Rart barnförkläde i ljusblått, finns också för vuxen förstås.

leilaellos3

Härlig weekendväska med klassiskt stjärnmönster, necessär för smått och gott ingår också. Dessutom är den fodrad med plast, perfekt för strand- och picknickliv.

leilaellos2

Bäddset med Leilas eget blommönster.

 

Av Cecilia von Mentzer

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons