Här är Sveriges 7 bästa inredningsbutiker

21 nov, 2018 
AvLinnéa Ruiz Mutikainen
tips på inredningsbutiker i Sverige
Är du sugen på att ge hemmet ett lyft? Vi listar 7 inredningsbutiker där det går att finna allt du söker – från små inredningsdetaljer till stora statement pieces.
Annons

Artilleriet

Artilleriet inredningsbutik

På Artilleriet finns det ett brett sortiment med det bästa från inredning, både i form av vintagefynd och moderna designklassiker. Kika även in hos grannen The Kitchen som stoltserar med högkvalitativa köksprodukter och tillbehör.

Adress: Magasinsgatan 19, Göteborg
Hemsida här.

Malmö Modern

Malmö Modern inredningsbutik

Sugen på färgstarkt, avvikande och lite annorlunda? Malmö Moderns fokus ligger på intressanta produkter, vare sig om det är ett prestigefyllt varumärke eller en mindre leverantör.

Annons

Adress: Skeppsbron 3, Malmö.
Hemsida här.

Svenskt Tenn

Svenskt Tenn inredningsbutik Stockholm

1924 öppnades dörrarna till Svenskt Tenn, butiken där det kryllar av ikoniska verk och tidlös design. Gör en inredningsinvestering för en livstid eller köp vackra detaljer som lyfter hemmet till nya höjder.

Adress: Strandvägen 5, Stockholm.
Hemsida här.

Floramor & Krukatös

Vacker växtlighet och mycket grönt hos Floramor och Krukatös

På en vacker innergård med grönt i mängder finns Floramor & Krukatös. Här står underbara växter, unik keramik och speciella inredningsdetaljer i fokus.

Annons

Adress: Kaserntorget 8, Göteborg.
Hemsida här.

Akantus

Inredningsbutiken Akantus på Visby
Foto: Anders Nyberg.

I hjärtat av Visbys vackra, medeltida omgivningar finns Akantus Design. Butiken erbjuder allt som hemmet kan tänkas behöva, med ett skönt inslag av gotländskt hantverk.

Adress: S:t Hansplan, Visby.
Hemsida här.

Brandstationen

Inredningsaffären Brandstationen i Stockholm

I en tidigare, över 100 år gammal brandstation huserar en unik inredningsbutik som erbjuder färgstarka antikviteter och det allra bästa av det nya. Ta också en titt på alla vackra smycken, både gamla och nya.

Annons

Adress: Hornsgatan 64, Stockholm.

Kostallet Design

Kostallet inredningsbutik

På Lindåkers Gård i Skåne finns det familjeägda Kostallet Design. Denna 1 000 kvadratmeter stora yta lyfter en tidlös estetik och har ett idylliskt läge omgiven av naturen. Här finns välbevarade klassiker och modern design.

Adress: Ryavägen 424, Helsingborg.
Hemsida här.

Läs mer:

Annons