Artikeln innehåller reklamlänkar

Se första inredningskollektionen från nya H&M-varumärket ARKET

Se första inredningskollektionen från nya H&M-varumärket ARKET

Snart öppnar det nya H&M-varumärket ARKET sina dörrar. Här är de första bilderna på den nya inredningskollektionen.
07 augusti, 2017

I mars i år gick H&M ut med nyheten att de expanderar och startar ett helt nytt varumärke under namnet ARKET. Nu är äntligen de första bilderna på ARKETs inredningskollektion här.

När det nya varumärket avslöjades skrev Karl-Johan Persson, vd för H&M, att kunder kunde förvänta sig ”kvalitet samt tidlös och funktionell design”.

Den första fysiska ARKET-butiken öppnar den 25 augusti på Regent Street i London. Webbshoppen öppnas samtidigt och kommer vara tillgänglig i 18 europeiska länder, däribland Sverige. Det kommer även gå att handla med viss rabatt redan från den 23 augusti, instruktioner för hur du shoppar i förhand finns på arket.com (länk till Arket).

Fysiska butiker kommer även öppnas i Bryssel, Köpenhamn och München. Till Sverige kommer den första butiken under våren 2018 då den öppnar på Biblioteksgatan 9 i centrala Stockholm.

Utöver inredning kommer ARKET att erbjuda kläder och accessoarer för kvinnor, män och barn. Det kommer även finnas ett kafé i butiken baserat på ”Manifestet för Ny nordisk mat” som fokuserar på hållbarhet, speglar säsongerna och är etiskt producerat.

Se de första bilderna på inredningskollektionen nedan!

Se de första bilderna på damkollektionen på ELLE här samt bilder på herrkollektionen som först publicerades på Café här.