Populärt: Hemma hosInredningsnyheterELLE Deco Design AwardsKöksinspirationInspiration för balkongen

Här är budgetkedjornas höstkollektioner 2018

28 sep, 2018 
Vill du prova någon av höstens snygga trender utan att tömma hela plånboken? Då ska du spana in budgetkedjornas breda utbud. Från H&M och Ikea till Ellos Home – spana in alla höstnyheter här.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Hösten är här med besked och nu stannar vi gärna inomhus med tända ljus, värmande plädar och kuddar i mängder. En ny säsong kommer även med nya trender och visst är det roligt att uppdatera hemmet med en ny detalj då och då.

Budgetkedjorna erbjuder mycket att välja bland i höst – från naturnära färger och ljusa pasteller till mönsterexplosioner och sammetskuddar i ädelstenstoner. Oavsett stil, så finns det något för de flesta när det kommer till höstens trender.

Här är alla budgetkedjornas höstkollektioner 2018 – vilken är din favorit?

Jotex höstkollektion 2018

Jotex höst 2018

Den här säsongen satsar Jotex på jordiga toner och accentfärger i orange och rött. Materialmixen är påtaglig med såväl sammet, keramik och trä som de starkast lysande stjärnorna i höstkollektionen.

Annons

Läs mer och se bilderna på kollektionen (och våra favoriter) här.

Jotex höstkollektion 2018

Ellos Home höstkollektion 2018

Ellos home höst 2018

Hos Ellos Home går hösten i maximalismens tecken med färg, material och mönster – gärna i mustiga färger med accenter i rosa, orange och gult. Ledorden är personligt och lekfullt, det ska gå att se vem som bor i ett hem.

Annons

Läs mer, se alla bilder och shoppa kollektionen här.

Ellos Home höstkollektion 2018

Granits höstkollektion 2018

Granit höst 2018

Hösten hos Granit går under tre teman; höststart, textil och växter. Kollektionen innehåller praktisk förvaring och skrivbordstillbehör, men även mjuka textilier i mängder – gärna i trendfärgen kummin. Detaljerna domineras av naturlig grönska och matchas bäst med naturmaterial i enlighet med den naturnära trenden.

Annons

Läs mer och se bilderna på kollektionen här.

Granits höstkollektion 2018

H&M Homes höstkollektion 2018

H&M hösten 2018

Hos H&M har inredningsdesignerna inspirerats av New York och konstens värld i höst. Djärva kulörer, textur, form och geometriska mönster präglar kollektionen som går under namnet Modern Art.

Annons

Läs mer och se bilderna på kollektionen samt våra favoriter här.

H&M höstkollektion 2018

Läs också: 5 av höstens stora trender – enligt budgetkedjorna

Zara Homes höstkollektion 2018

Zara Home höst 2018

I år går hösten i naturnära toner med ett stort fokus på naturmaterial – åtminstone om vi ska tro Zara Homes kollektion. Utöver jordiga monokroma helheter bjuder kollektionen även på mönster som bryter av, både när det kommer till textilier och porslin.

Annons

Läs mer och se alla bilder på kollektionen här.

Zara Home höstkollektion 2018

Ikeas höstkollektioner 2018

Ikea hösten 2018

Ikea har släppt sina höstnyheter i flera omgångar. Redan i somras fick vi kika på nyheter i ljusa färger, vilket följdes upp med mer pasteller, snygg förvaring och svarta accenter när höstkollektionen lanserades.

Annons

I oktober kommer dessutom ytterligare höstnyheter och den här gången är det något helt annat – nämligen en mönsterexplosion. Den andra höstkollektionen innehåller såväl djupa kulörer, blommiga och skotskrutiga mönster som eklektiska detaljer.

Läs mer och se bilderna på den första kollektionen här och den andra kommande kollektionen här.

Ikea höstkollektion 2018 – oktober

Läs mer:

7 av höstens trender – enligt våra danska favoriter

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons