Artikeln innehåller reklamlänkar

Snygga och bekväma hängmattor och hängstolar – 13 fina köp

Hängmattor och hängstolar – 14 fina köp

I takt med att värmen gör sig påmind spenderar vi allt mer tid på våra balkonger och uteplatser. Vad passar då bättre än att investera i en skön hängmatta eller en härlig hängstol? ELLE Decoration listar 13 fina och bekväma varianter i butik just nu!
15 april, 2020

Slå på ljud

 

Våren och sommaren + hängmatta (eller hängstol) = sant! Plocka fram en tidning, sätt på en podcast eller slut ögonen för en stund i uteplatsen skönaste möbel: en hängmatta eller en hängstol! Vi har självklart spanat utbudet åt dig och samlat 13 superfina och bekväma hängmattor och hängstolar som finns i butik just nu!

1. Hängstol, Åhlens

Vacker och skön hängstol i trendig off white nyans. Köp den här (länk till Adtraction).

2. Hängstol, Nordform

Den perfekta stolen för dig som inte har någonstans att hänga upp den i. Skön, snygg och med en smart upphängning som dessutom gör att du kan flytta runt den och ställa den exakt var du vill. Köp den här (länk till Ellos).

3. Hängmatta, Fatboy

Sugen på något mer rejält? Här finns det ordentlig plats för två koppla av för en stund. Köp den här (länk till Tradedoubler.com).

4. Hängstol, Nordform

Modern hängstol i bomull och med en ram i bambu. Låt den bli en snygg del av inredningen på din balkong eller din uteplats. Köp den här (länk till Ellos).

5. Hängstol, Kave home

Snygg hängstol i rotting. Addera några mysiga kuddar och slappna av! Köp den här (länk till Ellos).

6. Hängmatta, Åhlens

En enkel men snygg hängmatta i fin off white. Med den tillhörande nackkudden är den optimal för lata dagar i vår och sommar. Köp den här (länk till Adtraction).

7. Hängstol, Nordform

Trendig och lyxig hängstol från Nordform. Köp den här (länk till Ellos).

8. Hängstol, Broste Copenhagen

Modern och skön hängstol i rotting – perfekt för din balkong eller uteplats med ordentligt djup för sköna kuddar och mjuka filtar. Köp den här (länk till Awin.com).

9. Hängmatta, Nordform

Romantisk och fin hängmatta som passar många olika stilar och smaker. Den ger vilken balkong eller uteplats som helst ett lyft. Köp den här (länk till Ellos).

10. Hängstol, Nordform

Snygg hängstol i svart konstrotting. Smart upphängd i en ställning vilket gör att du kan ställa den var du vill. Köp den här (länk till Ellos).

11. Hängstol, Ib laursen

En härlig hängstol i återvunnen denim. Skön, snygg och miljömedveten, vi älskar det! Köp den här (länk till Awin.com).

12. Hängmatta, Nordform

Mycket skön hängmatta i ett mjukt och skönt material. Köp den här (länk till Ellos).

13. Hängmatta, Åhlens

En fin och bekväm hängmatta i en mysig bomullsmix. Det fina randiga mönstret ger liv och kontrast till uteplatsen. Köp den här (länk till Adtraction).

LÄS MER:

8 fina picknickkorgar för sommarens utflykter

15 snygga soffor till uteplatsen och balkongen

Fina rottingmöbler att inreda balkongen med