Artikeln innehåller reklamlänkar

Shoppingtips: Ge barnrummet en lekfull uppdatering

16 maj, 2018 
Barnrummet är platsen där både lek och vila samsas om samma utrymme. Och visst vill man att barnen ska ha en inspirerande egen oas. Här är shoppingtipsen som ger barnrummet en lekfull uppdatering.
Annons

Vill du ge barnkammaren ett lyft och ge rummet det där lilla extra? Bjud in till kreativitet, lekar och lärande med roliga färger och former.

Här listar vi 12 shoppingtips som sätter färg på barnrummet – eller varför inte i hemmet hos den vuxna med barnasinnet i behåll?

1. Kudde Pellefant och Glass, Åhléns

Lekfulla kuddar är ett enkelt sätt att ge barnrummet ett lyft. Läs mer och köp kudden i form av glass här (länk till Åhlens) och kudden i form av en elefant här (länk till Åhlens).

Annons

2. Fåtölj, Kids Concept

En skön sittplats för lugna lässtunder och en snygg färgklick i inredningen. Läs mer och köp här.  (länk till butik)

3. Luftballong, Authentic Models

En färgglad luftballong är en rolig detalj i hemmet året om. Läs mer och köp här. (länk till butik)

Annons

4. Påslakan med luftballonger, Jotex

Nya lakan med favoritfärgerna eller med roliga figurer uppdaterar barnrummet på ett kick. Här med rosa och gula luftballonger i ekologiskt bomull, läs mer och köp här. (länk till butik)

5. Multifärgad vimpel, Kids Concept

Lekfulla vimplar i färger och mönster sätter pricken över i:et i barnrummet. Läs mer och köp här. (länk till butik)

Annons

6. Lampan Molnet, Jotex

Lampan Molnet ger ett varmt sken och fungerar dessutom som en fin dekoration i barnrummet. Finns i svart och vitt, läs mer och köp här.  (länk till butik)

Annons

7. Water Never Stops-poster, Walladore

Posters är ett enkelt och billigt sätt att uppdatera känslan i ett rum. Den här postern är både lärorik och söt i barnrummet, läs mer och köp här. 

8. Kudde donut, Lagerhaus

En rolig kudde i form av en munk med strössel på piggar upp i rummet. Kan även fungera som en liten sittkudde för de små. Läs mer och köp här. (länk till butik)

Annons

9. Balloon, By On

Ballonger är ett fint och härligt barnsligt inslag i hemmet. Den här dekorativa ballongen står sig år efter år eftersom den är gjord i keramik och går att hänga upp på väggen. Finns i rosa (länk till butik), grått (länk till butik), vitt (länk till butik) och blått. (länk till butik) Läs mer och köp här (länk till butik).

10. Taklampan Kompis, Jotex

Tillsätt mönster i barnrummet med den här pastellfärgade rispapperslampan med vita prickar. Finns i blått (länk till butik), rosa (länk till butik) och grått (länk till butik). Läs mer och köp här.  (länk till butik)

Annons

11. Bordslampa, Jabadabado

Addera färg med den här lampan i form av ett lejonhuvud med små ljuskällor. Lampan passar som en fin färgklick på skrivbordet, i en hylla eller på nattduksbordet i barnrummet. Läs mer och köp här. (länk till butik)

12. Puppy, Magis

Den lekfulla hunden ”Puppy” är en klassiker formgiven av Eero Aarnio och passar lika bra i barnrummet som i hemmets andra rum. Finns som dalmatiner (länk till butik) och i orange (länk till butik), grönt (länk till butik) och vitt (länk till butik). Läs mer och köp här.  (länk till butik)

Annons

Läs mer:

Annons