Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här >

Fynda inredningstrender för 2021 på rean – 22 snygga tips att klicka hem

Fynda inredning mellandagsrea

Mellandagsrean är här och det är en perfekt tid att fynda vacker och trendig inredning att uppdatera hemmet med inför 2021! Vi listar 22 snygga inredningsdetaljer som går i linje med 2021s inredningstrender att fynda på rean.
22 december, 2020

2021 forsätter på det jordnära spåret och beige och bruna toner dominerar, tillsammans med varmare grå nyanser och trenden rymmer även mörkare kontraster.

Lurviga mattor pryder våra golv och vi inredningen influeras mycket av 70-talet. Fåtöljer med lekfulla, inbjudande former, skulpturer vars former fångar ögat och möbler i både rotting. trä och furu gör comeback. Nu vill vi ha trä på allt från våra golv och möbler till våra finaste inredningsdetaljer.

Säsongens stora materialtrend är de fluffiga materialen som tar över hemmen och gör livet ombonat, mjukt och tryggt. Trenden tar sig uttryck i form av teddymaterial och stora varma plädar som blivit en av vardagsrummets viktigaste accessoarer.

I denna tid är det även perfekt att fynda online under mellandagsrean och på så sätt undvika fysiska butiker.

Fynda inredning på mellandagsrean:

Vi har samlat 22 snygga möbler och detaljer att uppdatera ditt hem med för 2021, där alla dessutom just nu är på rea! Priserna kan komma att ändras under reans gång.

bordlampa

Fritz Hansens Night Owl bordslampa med fot i askträ är designad av Nicholai Wiig Hansen utifrån en önskan att skapa en lampa med nordisk känsla som sprider ett mysigt och varmt sken. Du kan köpa den här (reklamlänk från Awin.com).

ljuslykta trendig

Trendig ljusstaken från House Doctor. Linjerna och strukturen i glaset ger ett spännande och underbart ljus när man tänder ljuset. Du hittar den här (reklamlänk från Adtraction).

loungestol lader

Stilfull loungefåtölj i klassisk design som påminner om 50-talets designklassiker. Tillverkad i noggrant utvalda material där stommen utgörs av teak som möter det stilenligt flätade lädret, från Newport. Du kan köpa de här (reklamlänk från Awin.com).

hand

Populär skål/dekoration från den färgstarka formgivaren Jonathan Adler inspirerad av den mänskliga kroppens former och figurer. Du kan köpa den här (reklamlänk från Awin.com).

bord i trä

Fint runt soffbord designat av Julie Begtrup och Ditte Vad för danska Woud. Bordet består av ett lock som till hälften kan roteras och på så sätt öppna en förvaringsdel inuti bordet. Du hittar det här (reklamlänk från Awin.com).

pläd lexington

Ullpläd från Lexington tillverkad med ett mer miljövänligt val av material. Pläden har ett grafiskt mönster med intarsia-logotyp och mjuka fransar på kortsidorna. Finns att köpa här (reklamlänk från Awin.com).

rotting taklampa

Taklampa från Pr Home med en flätad takskärm som är tillverkad av naturmaterialet rotting, vilket ger en naturnära känsla till hemmet. Du kan köpa lampan här (reklamlänk från Awin.com).

vitrinskåp i rotting

Vitrinskåp i rotting från Design House Stockholm med höga ben skapat av formgivaren Mathieu Gustafsson. I mötet mellan trä och naturmaterialet rotting kombineras den skandinaviska stilen med hög funktionalitet.Du kan köpa det här (reklamlänk från Awin.com).

soffa i teddymaterial

Populär rundad soffa med teddyklädsel frpn Jotex med en stabil stomme av furuträ. Du kan köpa den här (reklamlänk från Apprl).

beige fåtölj

Beige fåtölj från Nordal i härlig böjd form. Du hittar den här (reklamlänk från Adtraction).

brunt bäddset

Påslakanset från Staycation av lin i kraftig, tvättad kvalitet. Finns i fler färger. Du hittar det här (reklamlänk från Awin.com).

skulptur ansikte

Vacker skulptur som är framtagen av den svenska konstnären Kristiina Haataja i samarbete med Cooee design. Det råa organiska materialet tillsammans med det enkla formspråket bidrar till en tidlös dekoration i ditt hem. Du kan köpa den här (reklamlänk från Awin.com).

kuddfodral snyggt

Copenhagen kuddfodral från Classic Collection med ett elegant mönster och dekorerad med tofsar i hörnen och längs sidorna. Finns i fler färger. Du kan köpa det här (reklamlänk från Awin.com).

brun matta

Stor ullmatta från Classic Collection med dekorativa fransar och geometriskt mönster. Den långa luggen som bildar mönstret på mattan ger mattan en tredimensionell känsla. Du kan köpa den här (reklamlänk från Awin.com).

bordlampa

Vacker bordslampa med annorlunda design från By On. Gjort av bomull, papper och trä. Du kan köpa den här (reklamlänk från Awin.com).

soffbord furu

Soffbord i furu från Jotex. Bordets underdel har en spännande form som blir en snygg detalj som sticker ut. Du hittar det här (reklamlänk från Apprl).

brun handduk

Handduk i mjuk frotté av ekologisk bomull med strukturmönster och randstruktur i nederdelen från Ellos Home. Fransar på den ena kortsidan. Du kan köpa den här (reklamlänk från Awin.com).

trendiga ljusstakar

Set med två magnetiska ljusstakar från Gejst formgivna av Michael Rem. Varje ljusstake består av ett metallrör med tillhörande magnet och totalt 50 metallkulor i två olika storlekar. Du kan köpa dem här (reklamlänk från Awin.com).

lampa gross

Trendiga taklampan Gross Grande från By Rydéns är en exklusiv taklampa som består av 32 stycken glaskulor. Du kan köpa den här (reklamlänk från Awin.com).

fåtölj från ellos

Klassisk fåtölj från Ellos Home i en uppdaterad version med klädda knappar på båda sidorna av ryggen och armstöden. Du hittar den här (reklamlänk från Awin.com).

skulptur från lene bjerre

Dekorativ statyett från Lene Bjerre om ger rummet en personlig stil. Statyetten föreställer ett huvud med två händer som håller för ögonen. Placera den i en bokhylla, på en fönsterbräda eller på ett sidobord. Du kan köpa den här (reklamlänk från Awin.com).

pläd stor

Tjock, stor och silkeslen pläd från Newport. Finns att köpa här (reklamlänk från Awin.com).

LÄS MER:

Inred hemmet med en trendig loungestol – 18 fina tips

De jordnära tonerna dominerar inredningen även 2021 – 22 trendiga shoppingtips

15 vackra inredningsdetaljer med kropps- och ansiktsformer