Populärt: Hemma hosInredningsnyheterELLE Deco Design AwardsKöksinspiration

Förvara snyggt och smart i hallen – 6 tips

05 feb, 2020 
Smart och snygg hallförvaring
Stilfull och kvadratsmart hallförvaring kan kännas som en kombination som är svår att uppnå – men det är inte omöjligt. Inspireras av våra sju idéer för att hitta lösningen för just din hall och dina behov.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

7 inredningstips från Caroline Winbergs hemBrand logo
7 inredningstips från Caroline Winbergs hem

1. Häng från taket

Hall i blått med klädhängare från Annaleena Leino
Tips! Våga sätta färg på hallen – det gör ett stort intryck på liten yta. Foto: Jonas Ingerstedt

I en smal hall kan det vara svårt att få in förvaringsmöbler. Genom att fästa en klädhängare i taket kan man förvandla en tidigare oanvänd yta till praktisk förvaring. Den här stilrena hängaren kommer från Annaleena Leino.

2. Utnyttja varje vrå

Inbyggd förvaring under trappa i hallen
Minimalistiskt och praktiskt, de här skåpen smälter in snyggt. Syns i: Softat och stilrent med naturen i fokus Foto: Petra Bindel Styling: Emma Persson Lagerberg

Kvadratsmart förvaring tar till vara på varje centimeter i hemmet. Utnyttja utrymmet under trappan i hallen för att trolla fram mer förvaring i hemmet på ett stilfullt sätt. Platsbygg, häng upp krokar eller hyllor – helt enligt dina behov!

Annons

3. Industriellt och funktionellt

Hall med industriell förvaring
Välj måttanpassad förvaring och inred längs väggarna för att maxa ytan i den avlånga hallen. Syns i: Drömmigt hus med elegant och hållbar inredning i Skåne Foto: Jonas Ingerstedt

Den industriella stilen är både funktionell och snygg i hallen. Kombinera den flexibla klädstången med hyllor i stål för slitstark, varierad förvaring. Naturmaterial mjukar upp intrycket, här i form av en stilfull, platsbyggd bänk i trä och fårskinn.

4. Satsa på spegeldörrar

Snygg inbyggd garderob från Ballingslöv
Tips! Slipp repor i hallgolvet med en slitstark matta i naturmaterial. Foto: Ballingslöv

Garderober med sluten förvaring gömmer undan kläder och skor som annars kan skapa ett rörigt intryck. Genom att välja dörrar i spegelglas till garderoben öppnar du upp i hallen och får den att kännas luftigare.

Annons

5. Ta vara på väggen

Hall med knoppar från Muuto
Flexibelt och snyggt, särskilt när gäster kommer på besök. Foto: Muuto

Förutom utrymmet under trappan kan även en tom vägg nyttjas till förvaring. Häng upp krokar för flexibel förvaring av kläder och väskor. Matcha krokar och vägg ton i ton för en minimalistisk look eller satsa på en kombination av dina favoritfärger!

6. Platsbyggd elegans

Dalby från Kvänum
Tips! En sittbänk med inbyggd förvaring är praktisk på flera sätt och ger stilfull rumskänsla till hallen. Foto: Kvänum

Knepet för att slippa en stökig hall? Platsbyggd, sluten förvaring. Göm undan kläder, skor och accessoarer i skåp och lådor som sträcker sig från golv till tak för en minimalistisk, elegant hall året om.

Läs mer:

Så inreder du en lättstädad hall – 5 konkreta tips

8 smarta lösningar som underlättar förvaringen i hemmet

Förvaring med lyxkänsla – stilsäkra tips för hemmets alla rum

17 smarta och snygga compact living-möbler till hallen

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons