Fixa ett utekök i år – 17 färdiga och snygga utomhuskök

Snygga färdiga utekök 2020
Det är något särskilt med att få laga mat utomhus under sommarhalvåret. Ett utekök bäddar för sommarens allra bästa middagar och grillkvällar under bar himmel. Vi listar 17 snygga utekök för olika behov!
Annons
Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här >

 

Utekök finns i dag i alla former och storlekar. Det kan vara litet och precis det man behöver, eller stort och avancerat med smarta tillbehör och detaljer för hemmakocken.

Inred inte bara med en grill i trädgården eller på uteplatsen, utan gör det till ett komplett utekök med enkla medel. Det kan vara så lite som en ny arbetsyta som gör matlagningen betydligt enklare och mer njutbar i sommar!

Annons

Här är 17 färdiga utekök i olika storlekar och stilar:

1. Utekök med kolgrill, Contura Steel

Utekök i rostfritt från Contura Steel

Annons

Stilrent utekök i rostfritt med både kolgrill, vask, hylla och kran. Uteköket är tillverkat i Sverige och finns i flera olika modeller samt moduler för att passa just dina behov. Här kan du köpa det (reklamlänk via Adtraction) .

2. Läckö utekök, Hillerstorp

Läckö utekök från Hillerstorp

Utekök med vask och arbetsbänk tillverkad i Sverige av FSC-certifierat trä. Kombinera efter dina behov för ett klassiskt och praktiskt utekök. Här kan du köpa det (reklamlänk via Awin.com) .

3. Köksbänk, Tranquilo Kitchen

utekök i bambu från tranquilo kitchen

Snygg köksbänk gjord för hand i bambu och ämnad för utomhusbruk. Finns även med bänkskiva i betong och går att komplettera med brännare. Här kan du köpa den (reklamlänk via Adtraction) .

4. Utekök, Jabo

utekök från Jabo

Annons

Stilrent utekök i trä som är enkelt att personalisera och går att få med rostfri skiva, vask eller grill. Finns även att få i svart. Här kan du köpa det (reklamlänk via Adtraction) .

5 . Open Kitchen 150, Röshults

röshults utekök

Exklusivt utekök designat av Broberg & Ridderstråle för svenska Röshults. Uteköket består av olika moduler och går att anpassa efter yta och behov. Här ovan syns Open Kitchen 150 Combination A i rostfritt stål färgat i antracitgrått med detaljer i teak samt utrustat med kolgrill, skärbräda och sink. Här kan du köpa den (reklamlänk via Adtraction) .

6. Utekök, Brafab

utekök från brafab

Utekök på hjul från Brafab med rostfri vask och kran, skåp i teak samt toppskiva i stenkomposit. De ribbade skjutdörrarna ger snygg förvaring i uteköket. Här kan du köpa det (reklamlänk via Adtraction) .

7. Komplett utekök, Nordform

Utekök från Nordform

Annons

Uteköket Molle består av tre delar som kan placeras rakt eller i ett hörn. Uteköket har en stomme i aluminium och toppskivor i teak samt en diskho i rostfritt som kopplas direkt till trädgårdsslangen. Här kan du köpa den (reklamlänk via Awin.com) .

8. Uteköksbord för Big Green Egg

utekök för green egg grill

Utekök för dig som redan har en Big Green Egg-grill. Komplettera grillen med det här bordet i massiv akacia för att skapa ditt eget utomhuskök. Här kan du köpa det (reklamlänk via Adtraction) .

9. Utekök med gasolgrill, Outstanding

Utomhuskök från Outstanding

Stilsäkert utomhuskök i rostfritt stål med hyllor och arbetsyta samt gasolgrill för matlagning. Finns i olika varianter och går att komplettera med olika moduler. Här kan du köpa det (reklamlänk via Adtraction) .

10. Drop utekök, Cane-line

Utekök Drop från Cane-line

Annons

Drop är ett stilsäkert utekök med gott om förvaring i fyra skåp, bänkskiva i rostfritt och inbyggd diskho. Köket har även en avtagbar avfallsbehållare och finns att få antingen med eller utan vägg i teak. Här kan du köpa det (reklamlänk via Adtraction) .

11. Utekök med stekhäll, Ofyr

Ofyr utekök

Kombinerad grill och stekhäll från Ofyr med inbyggd förvaring, arbetsyta och ställ intill. Här kan du köpa den (reklamlänk via Adtraction) .

12. Utekök med gasolgrill, Contura Steel

Utekök med grill i rostfritt stål

Utekök tillverkat i Sverige i rostfritt med vask, kran och gasolgrill. Finns i olika moduler som går att variera efter yta och behov. Uteköket är även lätt att flytta tack vare hjul på ena sidan. Här kan du köpa det (reklamlänk via Adtraction) .

13. Litet utekök, Tranquilo Kitchen

litet utekök från tranquilo kitchen

Annons

Litet utekök utrustat med gasolbrännare, panna och två mindre avlastningsbord. Finns att få med panna i olika utföranden. Här kan du köpa det (reklamlänk via Adtraction) .

14. Open Kitchen 100, Röshults

Rostfritt utekök från Röshults

Utomhuskök med hög stilfaktor från svenska Röshults. Tillhör en serie moduler och går att anpassa efter behov. Här ovan Open Kitchen 100 Combination B i borstat rostfritt utförande med kolgrill och sink samt två hyllpan. Här kan du köpa den (reklamlänk via Adtraction) .

15. Utomhuskök med kylskåp, Boretti

utekök med kylskåp

Köket för dig som vill ha något extra på uteplatsen. Köket Luciano har inbyggt kylskåp, lådor samt ett rotisserie, fyra huvudbrännare och en infraröd brännare. Här kan du köpa det (reklamlänk via Adtraction) .

Annons

16. Sommarkök, Muurikka

sommarkök från muurikka

Praktiskt litet sommarkök med stekhäll, gasolbrännare och vagn med flera avlastningsytor. Här kan du köpa det (reklamlänk via Adtraction) .

17. Åminne utekök, Hillerstorp

Utekök Åminne från Hillerstorp

Utekök gjort i grå aluminium med diskho, textilskydd, melerad bänkskiva och hylla. Kranen kopplas enkelt till trädgårdsslangen och kräver ingen rörmokare. Går att komplettera med matchande arbetsbänk. Här kan du köpa det (reklamlänk via Awin.com) .

Läs mer:

Dela på:

SENASTE VIDEOKLIPPEN FRÅN ELLE DECORATION:


Annons

Laddar